2777
2789

مبلا جابجا شه جارو کلی . بخاری بذارم . انگار یه کوهه برام ک جابجاش کنم . دیگه اصلا حوصله ندارم 😑

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا بخاری رو جمع میکنی؟ 

مامان منم هر سال برمیداره 

ولی من دست بهش نمیزنم. سر جاش هست هوا سرد میشه روشن میکنیم هوا هم گرم شد شیر گازو میبندیم

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊
بخاری رو برداشتم محتویات کمد دیواری رو ریختم بیرون مبل رو هم کشیدم اونور فرش . ینی کلا بهم ریختم حسش ...

کمد دیواری رو هر دفعه می ریزی بیرون ؟ 

من نمی ریزم بیرون همون داخلش چک میکنم بلااستفاده رو می ریزم یا جاشو تغییر میدم 

چرا بخاری رو جمع میکنی؟ مامان منم هر سال برمیداره ولی من دست بهش نمیزنم. سر جاش هست هوا سرد میشه روش ...

وای نه . قلبم میگیره تابستون بخاری ببینم . همین تغییر دکور و خونه باعث حال خوبه خودش . من جمع میکنم . یکی دیدم روشو پارچه انداخته بود همینجوری تا سال بعد ولی همونو دیدم

کمد دیواری رو هر دفعه می ریزی بیرون ؟ من نمی ریزم بیرون همون داخلش چک میکنم بلااستفاده رو می ریزم یا ...

مگه گفتم آشغال داشته ریختم بیرون 🙄 خب بخاری اون زیر هست . روشو لحاف و پتو استفاده نشده و چنتا بالش و تشک دارم . همشونم نو هست . کلا از وسیله کهنه و خراب بدم میاد . 

شوهرت کمک نمیکنه؟من کلا بخاری رو برنمیدارم.فصلش تموم شه خاموش میکنم.سرد شه روشن😂

نمیدونم کدوم گوریه که . خیلی سنگین بود برام ولی مجبورم دیگه . فعلا ک تنهام . تا اون اون به گور شده پیداش بشه بیاد بریم سر زندگیمون😒😄

اهان بخاری گذاشتی تو کمد چ سخت خخخخ

اره دیگه . مگه شما کجا میذارید ؟ تو دید دوس ندارم باشه . اتفاقا دوتام بخاری دارم . یکی طرح شومینه گرفتم دیدم گرم نیس یکی دیگه گرفتم . حالا اتاقم استفاده نمیکنم که . یکی هنو تو کمد هس . کمد دیواری برا خودم زدم یک در ۴ 😂 ینی عاشق کمد دیواری ام . همه چیت غیبه 😁 حتی موکت زیاد اوردم طبقه بالاش گذاشتم . در کل عالیه😁

وای بخاری سخته هیچی مثل شوفاژ خوب نیست 

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴