2777
2789
زنگ بزن به پدسک بگو این چه لباسیء قورباغه درختی -- مارمولک بره توی قوری ء چایی ت الهی

شماره تماس ندارم 

اونقد بدشانسم 

اون شهر ن تنها گوشیمو دزدین 

این لباسم بهم انداختن 

اینم رفتم تو ضررر 😭😭😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودت احتمالا چسبونکی هستی،نگاه کن ببین آدامسی چیزی بهت نچسبیده؟

عقلت و برم هییی

خودت چسبونکی هستی دیگه چیه

هنوز نمیدونی. یه نوع پارچه ک نخ و. پلاستیکباهم مچ بشن 

بار الکتریسیته دارن؟😐بخدا خندم گرفت با این حرفت😐. 

🍁🍁🍷🍷🍁🍂🍁🍂🍷🍷🍷......  پاییز  دلهاست  ... و هوایش بارانی است... مبادا دلی را  تو برنجانی.... 💔💔❤️‍🔥🍷🍂🍂🍂🍁🍂🍂🍂

تو دیوار بفروشش

دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم  وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم 
اهااین اسپری نرم کننده دست ساز یا تو مغازه ها هست بگیرم

اره دختر قشنگم، خرازی ها دارن. بگو برای پارچه و. چادر میخوام💖💖💖

🍁🍁🍷🍷🍁🍂🍁🍂🍷🍷🍷......  پاییز  دلهاست  ... و هوایش بارانی است... مبادا دلی را  تو برنجانی.... 💔💔❤️‍🔥🍷🍂🍂🍂🍁🍂🍂🍂

بانرم کننده لباس بشور اوکی میش

چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️