2821
2789
عنوان

عشق یا مادرشدن

349 بازدید | 27 پست

من برعکس خیلی ها که بعد از یک عالمه دوا و درمون فهمیدن که شوهرشان مشکل داره و نمیتونن به سادگی بچه دار بشن من از قبل از حتی خواستگاری هم میدونستم وقتی همسرم میخواست بیاد خواستگاری گفت اون روز بین دو راهی گیر کردم از یک طرف یک پسر بود که میدونستم به من به عنوان امید آخر نگاه می‌کنه و یا آرزویی که شاید بیشتر زنها بخوان تجربش کنن یعنی تجربه مادر شدن شوهرم تو بدترین شرایط زندگیش اومد طرف من توی یه تصادف بد مادرش از دست داده بود و پدری که خودش مقصر مرگ مادر میدونست شوهرم به شدت احساسیه

بهم گفت اگه نیای تو زندگی من بهت حق میدم ولی هیچ کسی جاتو نمیگیره چون وقتی دکتر بهم گفت نمیتونی بچه دار شی دست از ازدواج کشیدم ولی تورو که دیدم همه چی برام عوض شد

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

سخت بود خیلی سخت نمی‌دونستم دارم چی کار میکنم چند روز فقط گریه میکردم و حالم بدبود نمی‌دونم چرا ولی ...

خب آخرش چیشد عزیزم 

ی دختری که هنوز امیدواره با اینکه تو زندگیش شکستهای زیادی خورده 🫂🌱✨بیا زندگی کنیم، خورشید روزی دو بار طلوع نمیکند،ما هم دوبار به دنیا نمی آییم هر چه زودتربه آنچه از زندگی ات باقی مانده بچسب!❤️خدایا منتظر نشونه هاتم🫂💗خدایا بغلم کن که محتاج توام🫂🌺تیکرمواسه روز شماری خاله شدنمه خدایا شکرت 🥺🤲امروز دوم تیر 1404خدایا از همیشه بهت محتاج ترم لطفا♥️بزرگترین ارزوی من داشتن. همسری ک دوستش داشته باشم و دوستم داشته باشد.و فرزندی ک مرا مادر. صدا. بزند♡

اخرشم بهش نه نگفتم وقتی میخواستم جواب مثبت بهش بدم بهم گفت تو من انتخاب کردی منم برات کم نمی‌زارم ولی بدون تو این زندگی خیلی چیزها میبینی چون بقیه به راحتی بچه دار میشن ولی تو نه و این برات سخته

من میگم الان🤭باهاش ازدواج کرده الانم بچه دارن

فک نکنم خیلی آروم تعریف می‌کنه یعنی چرا 

ی دختری که هنوز امیدواره با اینکه تو زندگیش شکستهای زیادی خورده 🫂🌱✨بیا زندگی کنیم، خورشید روزی دو بار طلوع نمیکند،ما هم دوبار به دنیا نمی آییم هر چه زودتربه آنچه از زندگی ات باقی مانده بچسب!❤️خدایا منتظر نشونه هاتم🫂💗خدایا بغلم کن که محتاج توام🫂🌺تیکرمواسه روز شماری خاله شدنمه خدایا شکرت 🥺🤲امروز دوم تیر 1404خدایا از همیشه بهت محتاج ترم لطفا♥️بزرگترین ارزوی من داشتن. همسری ک دوستش داشته باشم و دوستم داشته باشد.و فرزندی ک مرا مادر. صدا. بزند♡

واقعا هم راست می‌گفت الان تو همین مرحله ام که عشقم به همسرم داره امتحان میشه

ولی بنظر من اگه برعکس بود ی مزد هیچوقت قبول نمی‌کرد حتما خیلی دوسش داشتی ک‌قبول کردی 

قطعا عشق 

بالاي ده سال از اين دكتر ب اون دكتر تو راه درمان ناباروري و غم نداشتن بچه سپري كردم و بعد از حدود ٢٠ سال زندگي هنوز بچه ندارم قبلا خيلي ناراحت اين موضوع بودم و گله ميكردم از خدا ولي الان ميگم خدا برام بهترين رو ميخواسته كه بهم بچه نداده چون در حال حاضر به اين ايدولوژي رسيدم كه فرزند آوري ظلم در حق يك موجوده بي گناه هست چرا بايد بك نفر توسط من وارد اين دنياي پر از بدي و ظلم بشه 

الانم اگر نياز داشتن بچه رو در خودم حس كنم قطعا انتخابم به سرپرستي گرفتن كودكى هست كه با جبر وارد اين دنيا شده و مسلما اينطوري نياز هر دومون برطرف ميشه نياز به حس مادري و همينطور نياز به داشتن خانواده ... به نظرم بهترين راه براي پدر و مادر شدن همين راه هست 

قسم میخورم هیچ وقت به نبودش فکر نکردم تا یک سال اول زندگی خودش به معجزه ایمان داشت بعد یک سال اذیتم میکرد تا برم خنده داره ولی بعد از یک عالمه کشمکش بهم گفت فقط میخواستم بری چون حسرت تو چشمات دیدم ولی وقتی دید که نه واقعا عاشقشم دیگه شد همون مردی که بهم گفته بود