2777
2789
حداقل نگه اینارو مکه منپگفتم بیا منو بگیر

اتفاقا تکلیفتو روشن کرده که چه هدفی از رابطه داره .‌میگذاشت چند سال می‌گذشت عاطفی و جنسی ارضاش میکردی و بعد زن می‌گرفت خوب بود ؟!!

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔نره خر جماعت درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اتفاقا تکلیفتو روشن کرده که چه هدفی از رابطه داره .‌میگذاشت چند سال می‌گذشت عاطفی و جنسی ارضاش میکرد ...

خودشم بهم گفت 

من از لحاظ ازش سرترم یه رشته خوب پیراپزشکی میخونم از ظاهر وخانواده 

ولی این منو خورد کرد باعث شد فک کنم بدرد نخورم

با کسی نباش که هر لحظه مجبور باشی خودت را به هر اجباری لای لحظه هایش جا بدهی...

با کسی باش که لحظه هایش را روی مدار ِتو تنظیم کند..

با کسی که مشغله هایش را بخاطر تو دوست داشته باشد...

که تو را بخواهد.. که اولویت اولش باشی... !

ارزشِ تو خیلی بالاتر از یدک بودن است..

جنس اعلا باش.. جنس اعلا که یدک نمی شود!!!

یاد بگیر که هر ماندنی ارزشش را ندارد..!

گاهی تنها بودن شرف دارد... به ماندن های یک طرفه ی تحقیر آمیز،که تمام شخصیت و انسان بودنت را زیر سوال می برد..

یاد بگیر گاهی تنها بودن، ترجیحِ خودت باشد...!

خیلی وقت ها غرور واقعا چیزِ خوبیست...!

‌@ManYekZanam

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔نره خر جماعت درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو

خودشم بهم گفت من از لحاظ ازش سرترم یه رشته خوب پیراپزشکی میخونم از ظاهر وخانواده ولی این منو خورد کر ...

بدرد میخوری اما نه برای این رابطه های موقتی 

❤❤❤

💖💖💖💖

دوست خوبم  قبل از ازدواج حتماً با دکتر محمد امین پاکزاد مشورت کنید تا اشتباهات ناگهانی و ناخواسته رو نداشته باشید. مشاوره ایشون باعث می‌شه با دید باز و دل آرام‌تری برای زندگی مشترک تصمیم بگیرید. ازدواج، تصمیم بزرگیه؛ بی‌گدار به آب نزنید و از تجربیات ارزشمند دکتر پاکزاد استفاده کنید این رابطه که تو دار ی کاملا سمی هست