2777
2789
عنوان

اگه تونستی لاغر بشی

101 بازدید | 13 پست

اگه تونستی با رژیم و ورزش 

حداقل ۱۰ کیلو کم کنی

اگه چربی دور شکم نداری

اگه تپل نیستی و صورتت گرد نیست

خوش بحالت

یک بنده ی خدا دستش از دنیا کوتاهه، یک گل صلوات به روحش هدیه کن 🌷اللهم صل علی محمد و آل محمد 🌷

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اعتیاد که حتما نباید به سیگار و الکل باشه

گاهی آدما معتاد خوردن خوراکی هستن

یک بنده ی خدا دستش از دنیا کوتاهه، یک گل صلوات به روحش هدیه کن 🌷اللهم صل علی محمد و آل محمد 🌷

کلا هرکی زشت نیست خوشبحالش

سومین‌کاربری،علت تعلیق:گفتن حقیقت                              نینی‌یار تادلت بخواد ایمیل وشماره دارم تازه دوستا وخانوادمم هستن پس بی‌دلیل تعلیق نکن،نکن خواهرمن نکن                                                                                                        این‌اسموزمانی‌گذاشتم ک هنوزواسم مهم بود،دیگه نمیخوام هیچ ردی ازش باشه ولی متاسفانه نمیشه نام کاربری نینی‌سایتو عوض کرد

با رژیم و ورزش لاغر نشدی شاید مشکل هورمونی یا تیروییدی چیزی داری به پزشک مراجعه کردی 

من موهام شدید میریخت و میریزع و میرم پیش دکتر هرکار میکنم درست نمیشه خوش به حال اونایی که موهاشونداوکیه

اره ی بیست کیلویی اضافه داری حداقل قند و شکر و چیزهای شیرین رو حذف کن کلی وزنتو میاره پایین

چند ساله لب به قند و شکر و نبات و ... نزدم

اعتیاد که حتما نباید به سیگار و الکل باشهگاهی آدما معتاد خوردن خوراکی هستن

ببین من وقتی بخوام یه دوره رژیم بگیرم 

برای اینکه پاش وایسم

میرم مدل های خوش اندام رو دنبال میکنم مثل کندال جنر 

هر وقت که نتونم جلو خودمو بگیرم میرم پست هاشونو نگاه میکنم 

لباس های خوشگل نگاه میکنم و اینجوری اراده میگیرم ادامه بدم واسه من این روش جواب داده

دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم  وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم 
چند ساله لب به قند و شکر و نبات و ... نزدم

عزیزم قند و شکر نخوردن دردی رو دوا نمیکنه، مگه آدم چقدر میتونه طول روز اینا رو بهوره که حذفش موثر باشه؟ 

قند نون و برنج و سیب زمینی و میوه که چندین برابره

خدایا به من قلبی بزرگ بده آنقدر بزرگ که همه هستی در آن جای بگیرند.