2777
2789
عنوان

تولد

184 بازدید | 25 پست

به نظر شما عصرانه یه ماکارونی ساده برای تولد درست کنم خوبه 

البته ژله و پاپ کرون هم هست 

چون نمیتونه واسه تولد خیلی هزینه کنم فقط یه ماکارونی درست کنم خوبه ؟ 

باز باران بارید خیس شد خاطره ها / مرحبا بر دل ابری هوا هر کجا هستی باش آسمانت آبی / و تمام دلت از غصه ی دنیا خالی . . . تقدیم به همسر مهربانم

مهموناتون کیا هستن؟

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

مهمونام حدود چهل نفرن 

باز باران بارید خیس شد خاطره ها / مرحبا بر دل ابری هوا هر کجا هستی باش آسمانت آبی / و تمام دلت از غصه ی دنیا خالی . . . تقدیم به همسر مهربانم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اون ماکارونی رو به سالاد ماکارونی تغییر بده

پفک  چیپس  تخمه میوه اینارم بزار میزت شلوغ شه

دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️ هوا گرگ و میش.. نسیم خنک..صدای اذان صبح... یه جون تازه و یه روح تازه..😁💖 (هنوووزم چایی با دانمارکی خیلی میچسبهههه😂😋) ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️ 

ممنون از همتون 

سفره میندازم  ماکارونی سرو میکنم خوبه ؟ 

ژله ی طالبی  و پاپ کرون رو تزیین میکنم روی میز می زارم نظرتون چیه ؟

امروز تولد دخترمنم هست یک ساله میشه😙😙

مبارکه ان شاالله صد و بیست ساله بشه

فک کنم سالاد ماکارونی یا الویه هزینش خیلی بیشتر از ماکارونی ساده ست 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
توسط   kkkkkkkkkkk  |  16 ساعت پیش
توسط   ysl2026  |  18 ساعت پیش

داغ ترین های تاپیک های 2 روز گذشته

عاشق شدین

kkkkkkkkkkk | 11 ساعت پیش