2777
2789

من خودم با یه پسری تو رابطم و بهش علاقه دارم وقتی میبینم که چقد چشمای مادرش شبیه چشماشه یا فرم صورت خواهر و برادرش شبیه اونه هیچوقت نمیتونم کاری کنم ازشون بدم بیاد و یجورایی اونارو هم چون شبیه پارتنرم میبینم دوسشون دارم 

ولی تو این سایت تاپیکای عروسارو میبینم که چقدر کینه دارن نسبت بهشون حس میکنم با عشق ازدواج نکردن و فقط خواستن که ازدواج کنن 

انقدر ازدواج رو ترسناک نشون میدن که حتی نمیتونم بهش فکر کنم🙂

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم به یه پسری علاقه دارم و دقیقا مثل شما مادرش رو هم چون شبیه به خودش بود خیلی دوست داشتم ولی مادرش هنوز ازدواج نکرده یه حرفایی پیشم زد که ازش متنفر شدم 

به خودم قول میدم سال بعد دبیری عربی یا ادبیات بیارم 🥺💔 دختری از جنس رویا 🤍🌿 یک عدد دختر چادری هستم 🙂❤ عاشق تدریس و معلمی ، عاشق کتاب های تخیلی و عاشق طلق زیر یه عالمه روسری رنگی رنگی 😍🤍💛

اونا اگه از قبل ازدواج از خانواده ی شوهر بدشون می اومد که وارد رابطه نمیشدن . کدورت ها توی زندگی کم کم بروز میده . وقتی خواهر شوهر می بینه توجه برادرش بهش کم تر از قبل شده وقتی مادر شوهر می بینه پسرش بیشتر دور زنش داره میگرده. وقتی عروس می بینه خودش هنوز مرفه نشده ولی شوهرش پولشو داره برای کمک خرجی خرید های مادرشو انجام میده و ..... 

مادرش ازدواج نکرده؟؟؟

نه عزیزم منظورم اینه من هنوز با این شخص ازدواج نکردم 

به خودم قول میدم سال بعد دبیری عربی یا ادبیات بیارم 🥺💔 دختری از جنس رویا 🤍🌿 یک عدد دختر چادری هستم 🙂❤ عاشق تدریس و معلمی ، عاشق کتاب های تخیلی و عاشق طلق زیر یه عالمه روسری رنگی رنگی 😍🤍💛