2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حق الناس گردنت نباشه اوکی میشه به نظرم.

سوره واقعه، دعای توسل، 4 قل و ایت الکرسی هم همیشه بخون

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

سلام

چه سوال فلسفی و پیچیده ای

من نمیتونم نسخه بپیچم اما برا خودم این حالتی ک میگم، خیلی کمک می‌کنه

توسل به ائمه و شهدا

توسل به یسری شهدای خاص

مثلا شهید مهدی زین الدین

شهید وحید زمانی نیا

شهید سجاد زبرجدی

ذکر گفتن بسیاااار شفابخش هست مثل ذکر شریف صلوات(اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم) و ذکر شریف لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم

برا سلامتی فرزند دلبندم که تیکه ای از وجودم هست،دعا کنین...خدا حاجت دل همتونو بده و زندگی سرشار از آرامش داشته باشین.لطفا نپرسین بیماریش چیه..آبان۱۴۰۱■□●○به امید روزی که بیام بگم بچه م شفا گرفت. دعا کنین، با امید به خدا دعا کنین.و اما.....•●○●• خداروشکر بچه م کامل نه اما حدود ۹۰ درصد بهبود یافته به امید صددرصد...آذر۱۴۰۳.... •●○●• دی و بهمن۱۴۰۳ بیماری جگر گوشه‌م دوباره شدت گرفت و نمیدونم تا کی میخواد همین منوال بمونه.التماسدعا•●○●•۲۵ مرداد۱۴۰۴ و من همچنان درگیر بیماری فرزندم هستم تابستانها شدتش کم میشه اما همچنان دارش. برام دعا کنین بتونم درست برخورد کنم..یا حضرت زهرا خودت به دادم برس

قبل اذان صبح،وضو بگیر برو زیر آسمون،آستینت رو بالا بزن،و رو به آسمون بلند کن۱۳۰ مرتبه بگو یا وهاب

یا حضرت عباس . 😬 من کلا برای نماز صبح عزا میگیرم . خواب آلو چراغ خاموش با آب گرم وضو میگیرم که مبادا خواب از سرم بپره . دوباره می پرم توی رخت خواب . ولی افسوس از اینکه خوابم ببره . نمونه بارزش امروز که در نی نی سایتم الان . تا سه ساعت بیدارم بعد خوابم می بره . تازه یکی و دو تا هم نه صد و سی تا ذکر بگم دیگه بجای سه ساعت  تا شب بیدار می مونم . واقعا معظل شده برام . نمی‌دونم اگه شاغل شدم چجوری با این معظل کنار بیام . آخه خوابم اگه کافی نباشه اخلاقم و تمرکزم و قوای جسمانیم صفر میشه 

تو دل شب برو زیر آسمون وبعد یه تسبیح استغفرالله و اتوبو إلیه بگو با تمام جان و روحت از ته قلبت از تمام کارهایی که خواسته یا ناخواسته گناه کردی یا دل شکستی یا هر گناهی دیگه کردی از لحظه فهم این دنیا تا الانت که هستی و بعد 

یاالله زیاد بگو از ۷ مرتبه تا ۱۰۰ مرتبه و بعد صلوات و بعد دعا کن اونچیزی که میخوای بشه و بعد صلوات 

ببین خدا به دل شکسته که از همه جا و همه کی بریده و ناامیده اگر با خدا دردو دل کنه و ازش بخواد قششششنگ زود جواب میده 

ببین عمیقا باید از ته دل از همه جا بریده باشی و فقط از خدا بخوای 

من که تاپ می پوشم همش آستین ندارم باید چکار کنم ؟

بند تاپ را بالا بگیر و بگو 😐 حتی اگه تاپ نپوشیده باشی و سوتین داری کش های عمودی را بگیر بالا و بگو . حتی اگه لخت بودی پوست و گوشت بالای کَت و بازو را بالا بگیر با هر دو دست باید انجام بدی و ذکر را بگو . وگرنه خودم میام بِشگون می گیرمت 

بند تاپ را بالا بگیر و بگو 😐 حتی اگه تاپ نپوشیده باشی و سوتین داری کش های عمودی را بگیر بالا و بگو ...

همین کارا رو می‌کنی دیگه 

سخره میگیری 

وقتی اعتقاد نداری کارت هم راه نمیوفته

دیگه تراپیستمم نمیتونه بتراپه...حس عنکبوتی رو دارم که نمیدونه چیتار کنه..