2777
2789
عنوان

تا الان داشتم سوال ریاضی مینوشتم برای دخترم خدایااا باز شروع شد

| مشاهده متن کامل بحث + 251 بازدید | 33 پست
دعا میکنم بچم درس خون باشه خودش دبستانشو طی کنه من حوصله مشق نوشتن دبستان ندارم

من در طول دبستان نه تنها از هیچکس کمک نگرفتم و بهترین دانش آموز کلاس بودم بلکه خوراکی هم نمیبردم و خودم پیاده و تنها میرفتم و برمی‌گشتم🙂😂

یادمه متن درسو حفظ میکردم که به خودم املا بگم 

دخترم ریاضیش ضعیفه و خودش هم خییییلی تلاش میکنه که خودشو بکشه مجبورم براش وقت بزارم گناه داره میگم ف ...

والا من سال پنجم ریاضیم فاجعه بود ولی ششم شاگرد اول کلاس بودم البته شاگرد اول هم که نمیشه گفت محبوب معلم بودم، خیلی خودشو اذیت نکنه

خوشا به حال آنان که دل پاک دارند زیرا خدا را خواهند دید...انجیل متی باب ۵ آیه ۸❤️خداوند شبان من است؛محتاج نخواهم شد. مزامیر باب ۲۳ آیه ۱

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من در طول دبستان نه تنها از هیچکس کمک نگرفتم و بهترین دانش آموز کلاس بودم بلکه خوراکی هم نمیبردم و خ ...

منم مثل خودت بدبخت بودم 😂😂

اگه دیدی جوابتو ندادم درحدم نیستی وقتمو برا پیام دادن دوباره برات بزارم😏

منم مثل خودت بدبخت بودم 😂😂

😂😂ولی خدایی ما چقدر خوب بودیم بچه های الان با وجود بهترین لوازم تحریر و خوراکی های خوب و کمک های خانواده بازم درسشون معمولیه حتی بعضیاشون درس نمیخونن

من در طول دبستان نه تنها از هیچکس کمک نگرفتم و بهترین دانش آموز کلاس بودم بلکه خوراکی هم نمیبردم و خ ...

معلم مون گفته بود عکس بکشید رو مقوا چسب نره ماده بزنید برا تقسیم ضرب من خودکفا بودم عکساشم خودم کشیدم😂😂

معلم مون گفته بود عکس بکشید رو مقوا چسب نره ماده بزنید برا تقسیم ضرب من خودکفا بودم عکساشم خودم کشید ...

واااای چه کاردستی هایی درست میکردیم یادش بخیر😂😂😂

من هنوز ماشینی که با بادکنک کار میکرد یادمه 

😂😂ولی خدایی ما چقدر خوب بودیم بچه های الان با وجود بهترین لوازم تحریر و خوراکی های خوب و کمک های خ ...

منم تو همین موندم والا به خدا من این همه رفتمو اومدمو درس و امتحان بدون هیچ کمکی از سمت خانواده خودم بودمو خودم بعد بچه های این زمونه رو ببین والا خودم مدرسه میرفتم راجت تر بود برام تا دخترم !!!

واااای چه کاردستی هایی درست میکردیم یادش بخیر😂😂😂من هنوز ماشینی که با بادکنک کار میکرد یادمه

فسیل و ... یعنی من از دبستان متنفر بودم ازبس مشقققق نوشتم مامانمم تا اول دوم همراهیم کرد😂 تازه بهش املا میگفتم زورش میکردم اشتباه بنویسع

والا من سال پنجم ریاضیم فاجعه بود ولی ششم شاگرد اول کلاس بودم البته شاگرد اول هم که نمیشه گفت محبوب ...

کلاس چندی الان ؟

یعنی امسال از پارسال راحت تره ؟

پارسال که خیلی سخت گذشت برام تا بفهمونمش 

کلاس چندی الان ؟یعنی امسال از پارسال راحت تره ؟پارسال که خیلی سخت گذشت برام تا بفهمونمش

نهمم

پنجم چون من نصف سال مجازی بود اذیت شدم واقعا شاید بخاطر اون بود

خوشا به حال آنان که دل پاک دارند زیرا خدا را خواهند دید...انجیل متی باب ۵ آیه ۸❤️خداوند شبان من است؛محتاج نخواهم شد. مزامیر باب ۲۳ آیه ۱

منم تو همین موندم والا به خدا من این همه رفتمو اومدمو درس و امتحان بدون هیچ کمکی از سمت خانواده خودم ...

اره منم میبینم بچه های اطرافمو تازه بحث درس و مدرسه به کنار من با اینکه خودمم دهه هشتادی ام گ ولی یادمه زمان ما که دبستان می‌رفتیم دغدغمون فقط بازی با دوستامون و درس و مشق و کارتون بود الان بچه ها دنبال مد و مهمونی و لباس های زنونه و آرایش و چیزای این مدلی هستن من خیلی برام عجیبه که چرا بچگی نمیکنن اینا