2777
2789

میشه از علایماتون بگین و اینکه تو سونو چند هفته نشون داد که بارداری خارج رحمیه 

خدایا شکرت بابت همه داشته هام😍🙏😘

همون اول که بیبی چک و ازمایشم مثبت شد بعدش سه روز خونریزی سیاه رنگ مونده داشتم که خودش قطع شد

گهگاهی هم یه سمت بدنم یکم تیر میکشید

هفته ۷ رفتم برا سونوی قلب که دیدم خارج رحمیه

عمل شدم و لوله و جنین با هم خارج شدن چون به لوله آسیب زده بود

گردو ... شکستم...  گردو ... شکستم ........................................‌‌.‌‌........     زدم پاتو شکستم😶
همون اول که بیبی چک و ازمایشم مثبت شد بعدش سه روز خونریزی سیاه رنگ مونده داشتم که خودش قطع شد گهگاه ...

من الان هفته 5 بارداریم و 5 روز پیش لکه بینی داشتم و بعد یه روز به خونریزی افتادم و یه لخته اندازه دو بتد انگشت دفع شد و الانم خیلی درد دارم ایا امکانش هست بارداریم خارج رحمی باشه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی دیگه حامله نمیشی؟

چرا با یه لوله هم میشه حامله شد

ولی خب ما مشکلات زیادی داشتیم کلا

بخاطر همین بعدش ای وی اف کردم و الانم یه پسر دارم

گردو ... شکستم...  گردو ... شکستم ........................................‌‌.‌‌........     زدم پاتو شکستم😶
من الان هفته 5 بارداریم و 5 روز پیش لکه بینی داشتم و بعد یه روز به خونریزی افتادم و یه لخته اندازه د ...

دکترت باید از عدد بتا تشخیص بده که خارج رحم هست یا نه. اگه شک داری به خارج رحمی زودتر پیگیر باش که اگه خدا نکرده خارج رحم بود با قرص دفع بشه و به جراحی نکشه

دکترت باید از عدد بتا تشخیص بده که خارج رحم هست یا نه. اگه شک داری به خارج رحمی زودتر پیگیر باش که ا ...

عدد بتام 4 روز بعد تاخیر 116 بود

شمابعدازخونریزی رفتی سونو؟ احتمالااگه لخته دفع کردی سقط شده

نه همون موقع که به خونریزی افتادم سونو دادم لخته بعد سونو دفع شد