هروقت دیدم ناله بوده سرم درد میکنه معدم پام سرماخوردم خابم میاد الانم واکسن زده دو روزه خابیده میگه تب دارم خستم کرده جوری شده دوست ندارم خیلی باهاش وقت بگذرونم حوصلمو سر میبره یا تو خاب یهو شروع میکنه لرزیدن نمیدونم چرا حس میکنم فیلم بازی میکنه یا اگه هم مریضه زیادی اغراق میکنه جطوری بهش بگم یکم مرد باشه سفت باشه چطوری بهش بگم خستم از ناله هاس حرفم بزنم زود بهش برمیخوره
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من دیدم مردا ناز میکشن دیگه امشب دورهمی بود خونه خاهرم ولش کردم رفتم دورهمی میگفت نرو بمون پیشم گفتم زشته خاهرم دعوتم کرده باید برم چون واقعا حوصلم سررفته بود از ظهر خابیده بود تا ۹ شب دوباره شام خورد خابید
نه بابا اینا آب دوغ خیارن . ما ها مرد تریم والا . حالا نظرم اینه یکم توجه کن ولی نه که خودشو گم کنه . یکم چشم و ابرو بیا بفهمه ملت بیکار نیستن مریضی اینو تحمل کنن خودشو به طرز معجزه آسایی خوب میشه 😁😂🙏🏻