2777
2789

هروقت دیدم ناله بوده سرم درد میکنه معدم پام سرماخوردم خابم میاد الانم واکسن زده دو روزه خابیده میگه تب دارم خستم کرده جوری شده دوست ندارم خیلی باهاش  وقت بگذرونم  حوصلمو سر میبره یا تو خاب یهو شروع میکنه لرزیدن نمیدونم چرا حس میکنم فیلم بازی میکنه یا اگه هم مریضه زیادی اغراق میکنه   جطوری بهش بگم یکم مرد باشه سفت باشه  چطوری بهش بگم خستم از ناله هاس حرفم بزنم زود بهش برمیخوره 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیخواد خودشو لوس کنه ؟ شاید هم بی حوصله شده . شایدم حس راحتی میکنه . جوابتو دادن بگو به منم

اخه چقد لوس کنه چقد نازشو بخرم  ی بار انقد هی بردمش دکتر مامانش گفت بسه حالا دختره خسته میشه میگه این همش مریضه مامانش جلو خودم بهش گفت سر مامانش داد زد خب مریضم چیکار کنم 

شوهر منم همینه 

همیشه بدن درد داره و ناله می‌کنه اما اونجوری نیست درازبکشه تو جا 

بدیش اینه اصلا دکتر نمیره  همش باید ماساژش بدم منم خسته شدم ولی مطمئنم که دروغ نمیگه 

شایدمیخادنازشوبکشی.

من دیدم مردا ناز میکشن  دیگه امشب دورهمی بود خونه خاهرم ولش کردم رفتم دورهمی میگفت نرو بمون پیشم گفتم زشته خاهرم دعوتم کرده باید برم چون واقعا حوصلم سررفته بود از ظهر خابیده بود تا ۹ شب دوباره شام خورد خابید  

شوهر منم همینه همیشه بدن درد داره و ناله می‌کنه اما اونجوری نیست درازبکشه تو جا بدیش اینه اصلا دکتر ...

اخه یهو تو خاب شروع میکنه لرزیدن اصلا ی کار غیر طبیعی دو سه روزه داره از خودش در میاره

از استرسم میشه ولی اخه یکم سفت باشه مثلا مرده

نه بابا اینا آب دوغ خیارن . ما ها مرد تریم والا . حالا نظرم اینه یکم توجه کن ولی نه که خودشو گم کنه . یکم چشم و ابرو بیا بفهمه ملت بیکار نیستن مریضی اینو تحمل کنن خودشو به طرز معجزه آسایی خوب میشه 😁😂🙏🏻

از این به بعد ناله کرد تو بدتر شروع کن به ناله کردن تا ساکت شهاما برای سرماخوردگی به نظرم عادیه مردا ...

برا سردرد بدن  درد  معده درد بون درد هرچیزی خودشو میندازه  یه واکسن زده دو روزه خابه