2777
2789
عنوان

پسره خیلی دوستم داره

| مشاهده متن کامل بحث + 164 بازدید | 28 پست
الان یک سالی میشه ولی حسش نسبت بهم کم نشده میگ هرچقدرم تو باهام سرد رفتار کنی حس من همونهولی هیچوقت ...

منتظر تاپیک های بعدیت هستم وقتی رفت ، متوجه میشی چقد این یه سال وابستش شدی . فقط کافیه عاشقش بشی، میبینی نیست. تو میمونی و تخیلات با عتیقه ای که از اول تایپت نبوده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منتظر تاپیک های بعدیت هستم وقتی رفت ، متوجه میشی چقد این یه سال وابستش شدی . فقط کافیه عاشقش بشی، می ...

همین الانم بعد چهار پنج ماه داریم باهم صحبت میکنیم چون خودم ازش فاصله گرفتم

میدونی چیه خیلی حال روحیش بده الان یکسال گذشته ولی بهتر نشده قبلا ک میرفتم کلاس میومد از دور منو مید ...

وای 😂😂😂😂 دختر چقد تو ساده ای عزیزم. ازین پسرا ندیدی؟ سالی ده بار خودکشی میکنن از عشق یه نفر و همش فیلمه. 

وای 😂😂😂😂 دختر چقد تو ساده ای عزیزم. ازین پسرا ندیدی؟ سالی ده بار خودکشی میکنن از عشق یه نفر و هم ...

مطمئنم فیلم نیست واقعا عشقشو میبینم 

من تازه یک درصد از کاراشو دارم برات تعریف میکنم

مگ مهمه؟من ۱۸ اون ۲۸

ینی دیگه قشنگ فهمیده چجوری باهات بازی کنه. وقتی از اول حس خوبی به کسی نداری و تایپت نیس به حس اولیه ات اعتماد کن ، وگرنه بعد از چن سال برمیگردی همین نقطه میگی از اولشم ازش خوشم نمیومد. اینقد اصرار کرد کم کم علاقه مند شدم

مطمئنم فیلم نیست واقعا عشقشو میبینم من تازه یک درصد از کاراشو دارم برات تعریف میکنم

من صد برابر اینو دیدم واسه همین برام عادیه. حتی تو خوابگاه روزی صد تا ازین عاشق پیشه ها دیدم. یکیشون همزمان این کارارو واسه سه نفر کرده بود و به هر سه تاشون گفته بود از دوریت میخوام خودکشی کنم. و اینا بعد از یه ترم که اتفاقی با هم ، هم اتاق شدن فهمیدن این پسره به همشون اینارو گفته....

ینی دیگه قشنگ فهمیده چجوری باهات بازی کنه. وقتی از اول حس خوبی به کسی نداری و تایپت نیس به حس اولیه ...

نه من نگفتم حس خوبی نداشتم فقط مثل اون احساس عاشقی ندارم مهم ترین چیزی ک باعث شد من جوابشو بدم احساس امنیت آرامشی بود ک وقتی باهاش حرف میزدم داشتم

و اینکه از نظر اخلاق رفتار شخصیت تایپ من هست ولی از نظر ظاهری نه تایپم نیست

من صد برابر اینو دیدم واسه همین برام عادیه. حتی تو خوابگاه روزی صد تا ازین عاشق پیشه ها دیدم. یکیشون ...

ببخشیدا ولی منم خیلی از این چیزا دیدم ولی این یکی فرق داره

ببخشیدا ولی منم خیلی از این چیزا دیدم ولی این یکی فرق داره

اگه میخوای باهاش ازدواج کنی بگو بیاد خاستگاری ، ببین میاد؟

اگرم ظاهرش به دلت نمیشینه ، کلا کات کن برا همیشه و یهویی.

اگه میخوای باهاش ازدواج کنی بگو بیاد خاستگاری ، ببین میاد؟اگرم ظاهرش به دلت نمیشینه ، کلا کات کن برا ...

میدونی هم محله ای هستیم و اون منو اونجا دیده بود و اینستا خواهرم پیدا کرده بود و خواسته بود ک بیاد خاستگاری از اول قصدش ازدواج بود و میگفت قصد دوستی نداره

میدونی هم محله ای هستیم و اون منو اونجا دیده بود و اینستا خواهرم پیدا کرده بود و خواسته بود ک بیاد خ ...

خواسته بیاد خاستگاری یا واقعا اومده؟

فقط قصدشو داشته یا در عمل هم اومده خاستگاری؟

عزیزم ۹۰ درصد پسرا برا دوست شدن تو این مواقع میگن قصدشون ازدواجه. 

بعدم اختلاف سنیش خیلی زیاده و هیچ وقت نمیتونه تو رو خوشبخت کنه. زندگی پیچیدس. زندگی چت کردن نیس که فکر کنی حالا که میتونید با هم چت کنید، پس حتما میتونید با هم ازدواج و زندگی کنید