2777
2789
عنوان

پسره خیلی دوستم داره

164 بازدید | 28 پست

بچها یه پسره هست خیلی دوستم داره خیلیااا ولی من علاقه ای بهش ندارم هر از گاهی باهم صحبت میکنیم ولی هیچ رابطه خاصی نداریم

بنظرتون کار درستیه صحبت کردن باهاش؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گفتم علاقه ای بهت ندارم و کلا تایپ من نیستی

پسرا وقتی این جمله رو میشنون، ادامه میدن تا دخترو عاشق خودشون کنن و به دختره ثابت کنن دیدی تایپتم؟ بعد هم ول کنن و برن.

چن روز دیگه باهاش چت کنی هورمونای مغزت ترشح میشه و تایپ و مایپ یادت میره. عاشق میشی. بعد از چن سال شکست عشقی، و در اومدن از شکست عاطفی، میگی این عتیقه کی بود من باهاش حرف زدم؟ 

با کسی که تایپت نیس چرا حرف میزنی. یه جوری روت اثر میذاره آخرش میری با یه آدم چرت وپرت و حتی ممکنه زن یه آدم چرت بشی. نکن این کارو، روح و مغزتو دچار خطا میکنه در تصمیم گیری های بعدی و مهم تر

پسرا وقتی این جمله رو میشنون، ادامه میدن تا دخترو عاشق خودشون کنن و به دختره ثابت کنن دیدی تایپتم؟ ب ...

میدونی چیه خیلی حال روحیش بده الان یکسال گذشته ولی بهتر نشده 

قبلا ک میرفتم کلاس میومد از دور منو میدید ولی من چقد بعد وقتی خودش گفت فهمیدم این هر روز میاد 

ريشش کوتاه نکرده چند ماهه میگ دیگ نمیخام برم سرکار 

هرشب میاد دم خونمون پارک میکنه

خیلی حالش بده خیلی هیچ عاشقی ندیده بودم اینجوری باشه