2777
2789
عنوان

عزیزان لطفا بیاین مذهبی ها

83 بازدید | 12 پست

عزیزان من قبلا چندتا نذر کردم و فراموش کردم نذرم چی بوده و برای چی بوده که بتونم ادا کنم میشه لطفا بگید چیکار میتونم بکنم ؟ 

میتونم به جای اینکه نذر های فراموش شدمو به یادم بیارم یه نذر بدم جبران نذر های فراموش شده؟

🌹به اطلاعتون برسونم، کاربری دست دو نفر هست 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره میشه چرا نشهاگر دعای نذر رو خونده باشی باید حتما اون چیزی ک نذر کردی رو ادا کنیبنویس ی جا فراموش ...

نه اون متن عربی رو نخوندم 

اخه بچه بودم این نذر هارو کرده بودم الان همه میگن دین تو گردنته باید ادا کنی منم یادم  رفته

اگه صیغه نذر نخوندین واجب نیس حتما انجام بدینیه کار دیگه انجام بده به جاش

اخه بچه بودم این نذر هارو کرده بودم الان همه میگن دین تو گردنته باید ادا کنی منم یادم رفته

فقط دعای نذر را نخونید؟این به شرایط خودتون بستگی داره...ولی نذر صلوات برای ام البنین عالیه

اخه بچه بودم این نذر هارو کرده بودم الان همه میگن دین تو گردنته باید ادا کنی منم یادم رفته

نه اون متن عربی رو نخوندم اخه بچه بودم این نذر هارو کرده بودم الان همه میگن دین تو گردنته باید ادا ک ...

اشکال نداره دین گردنت نیس ولی خب ی کاری کن ک‌خیال خودتم راحت باشه دگ ناراحتش نباشی