خانمخونم مدیر استارتر عضویت: 1403/12/29 تعداد پست: 2070 عنوان نیم کیلو طلا دارم نمیدونم بفروشمشون یا 210 بازدید | 6 پست نمیدونم چیکار کنم بفروشم ملک بگیرم یا بزارم گرون تر میشه😊همینکه این تاپیکو زدم فهمیدم پولداری چه حس خوبی دارهاز دار دنیا حلقه نیم گرمیه ازدواجمو دارم😂😂😂😂😂 آرزو میکنم این همون بهاری باشه که درختِ آرزوهات جَوونهِ میزنه 🌱💍 میشه برای خونه دار شدنم دعا بخونید 🫀به امید روزی که بهم بگن خانم معلم🙏 1404/07/04 | 01:59 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
خانمخونم مدیر استارتر عضویت: 1403/12/29 تعداد پست: 2070 کمکش کن به کودکان مظلوم فلسطینی 😂😂😂😂 نیم گرمو آرزو میکنم این همون بهاری باشه که درختِ آرزوهات جَوونهِ میزنه 🌱💍 میشه برای خونه دار شدنم دعا بخونید 🫀به امید روزی که بهم بگن خانم معلم🙏
خانمخونم مدیر استارتر عضویت: 1403/12/29 تعداد پست: 2070 😂😂ثواب داره نه خواهر من اینقدر لنگم همین نیم گرمم برا من یه دنیاست خودم مظلومم😂😂😂 آرزو میکنم این همون بهاری باشه که درختِ آرزوهات جَوونهِ میزنه 🌱💍 میشه برای خونه دار شدنم دعا بخونید 🫀به امید روزی که بهم بگن خانم معلم🙏
amirhossein_nopo عضویت: 1403/07/18 تعداد پست: 769 نه خواهر من اینقدر لنگم همین نیم گرمم برا من یه دنیاست خودم مظلومم😂😂😂 چرا همه بهم میگن خواهر من پسرم😶🌫️اسمم نوشته😂
خانمخونم مدیر استارتر عضویت: 1403/12/29 تعداد پست: 2070 چرا همه بهم میگن خواهر من پسرم😶🌫️اسمم نوشته😂 نمیدونم سایت خانوماست توجه نکردم آرزو میکنم این همون بهاری باشه که درختِ آرزوهات جَوونهِ میزنه 🌱💍 میشه برای خونه دار شدنم دعا بخونید 🫀به امید روزی که بهم بگن خانم معلم🙏