2777
2789
عنوان

نی نی رو از چند ماهگی یه نفره میبریم حموم

| مشاهده متن کامل بحث + 588 بازدید | 36 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به نظر من اون مامان بزرگ هایی که اجازه نمیدن یا تو دل مامان نی نی رو خالی میکنن برا حموم بردنش خیلی بد میکنن. چون یکی از بزرگترین و شیرین ترین لذت های مادر و پدری. من روز اولم اجازه ندادم کسی ببره. بعدم که خواستم شوهرم بیاد کمک بیشتر به خاطر این بود که اونم لذتشو ببره. الانم جفتمون کیف میکنیم. یه وقتایی ام که من دوره پریودم باشه نتونم برم حموم باباش میبره.

به همه مامان و باباها میگم مگه چندبار دیگه یه نی نی اینججوری برا خودتون خواهید داشت برید حالشو ببرید بابا. حیف...

😍😍😍😍وووی خودا دلم خواستتتتت 

خدایا.. رگ گردنو بیخیال..بغلم کن دارم میفتم :)😔ببین ازونی که فکر میکنی خیلی تنها ترم خیلی...🙇خدایا دوستت دارم خدایا شکرت بابت همه نعمت هایی که دادی ببخشید گاهی گله میکنم 🌹اینجارو‌دوست دارم چون..کلی خواهر دارم که به حرفا و‌درد دلام‌گوش میدن..دوستون دارم🌷❤