2777
2789
عنوان

پول می‌خوام پووووول زیاااد

338 بازدید | 22 پست

اول کفش تاپیک قبلیم بخرم بعدم کلا پول دوست دارم دیگ متاسفانه شغلی انتخاب کردم که پول نیست یعنی هست ولی بخور نمیره 🥲😭 پرستارم همشم تعرفه هارو نمیریزن چندین ماه عقبه 

دارم فکر میکنم برم کار زیبایی پول فقط تو زیبایی و شکوه🤦🏼‍♀️

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   

زیبایی و شکم

کیبوردم شکمو کرده شکوه

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب همونم مدیریت کنی زیاده که

ن بابا الان خط فقر سی تومن شده زیر پنجاه شصت میلیون کار نمی ارژه

همون شكوه هم خوب بود 😄

شکمم خوب‌جوابه مردم واس شکم همیشه خرج میکنن

خرج خودته فقط یا خرج خونه و بچه و.. هم میدی؟

خرج خودمه ولی جنسا گرون شده واقعا

طلا بخر از حقوقت یه جوری گفتی فک کردم یه لشکر نون خور داری. پس اندازش کن معلومه خرجت زیاده خیلی

طلا بخری فکر می‌کنی سرمایه جمع کردی ولی طلا میخری ۳ تومن کفش سه تومنه می‌فروشی ده تومن‌کقشه شده ده تومن خب این چ‌ پس اندازی شد مملکت خیلی خراب شده

منم همینطور خواهر منممم

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

یه سوال

من دوماه دیگه میشم ۲۵

قرار بود مهاجرت کنم که با این قیمت دلار احتمالا کنسله

ازدواج هم قطعا با طلای گرمی ۱۰ میلیون اصلا منطقی نیست

در نتیجه مجبورم چندین سال بمونم خونه مامان بابام

حالا سوالم اینه که به نظرت منطقیه ست اتاق خوابمو عوض کنم؟؟ رنگش آبی طوسیه افسرده شدم دلم وسایل سفید با کاغذ دیواری صورتی میخواد ولی مامان بزرگم میگه وایسا تخت ازدواجتو بگیر مامانمو منصرف میکنه اه پیرزن چیکار من داره

Ring through my ears and sting my eyes, your Spanish lullaby 💕