2777
2789
عنوان

خدایابه داددل هامون برس🤲💔

271 بازدید | 30 پست

یه خانم بااینکه میدونه مردی متاهله چجوری جسارت میکنه وعذاب وجدان نمیگیره وبااون واردرابطه میشه؟!یه آقا بااینکه یه خانم بهترازخودش ازهرنظرزیبایی فرهنگ ادب شخصیت دارهوازهمه مهم ترباصداقت باوفا خونه داربچه دارآبرودار باکمو زیادش کنارمیادهرجوره حمایتش میکنه چجوری دلش میادمیره خیانت میکنه؟!

پس چرامن اینجوری نیستم؟

ولی همه بدی های دنیاسهم منه،من خستم ،افسردم،سرم ازشدت حرص گاهاگیج میره چشمام تارمیبینه گناه من چیه؟!!!

به گذشتم هم نگاه میکنم میبینم به کسی ظلمو بدی نکردتاتونستم دست همه روگرفتم محبت کردم ولی برعکس جواب اینهارودیدم

فقط یه خواهش ازتون دارم امشب برای بازشدن گره غمو مشکل همه دعاکنین منم به یادتون بندازین سهم هممون یه آیت الکرسی درحق امام زمانمون باشه تاآقاجان هم برای هممون دعا کنه😭❤️

التماس دعا🙏🤲❤️

امثال تو زیادن . پاک و صاف و ساده 

اما شوهراشون خیانت کردن .

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

امثال تو زیادن . پاک و صاف و ساده اما شوهراشون خیانت کردن .

فک کن ۲۳سالت باشه شوهرت بره بایه زن۴۰ساله بچه دارواردرابطه بشه انصاف نیس واقعا من تعریفی ازخودنمیکنم ولی به والله ازهمه چیززیاددارم کم ندارم هم اخلاق هم قیافه

وقتی میدونی چقدر دلت پاکه چقدر خانوم با ارزشی هستی خودتو با این فکرا آزار نده 

به فکر بهتر شدن خودت حالت زندگیت ایندت باش و هیچوقت کم نیار 

می‌دونم حرفام فایده نداره و درد دلت خیلی بزرگه اما تو هیچی از ارزشت کم نشده آدما با کاراشون ذات خرابشونو ثابت میکنن 

هر خیانت دو سر داره. یه زن مثلا هرزه و یه مرد هرزه. اون پا میده اینم راه میده!

بعد سالها عذاب و کش و قوس دارو و روانپزشک، آخرش به این رسیدم که اونا اومدن تا من بفهمم چقد وابسته بودم. چقد خودمو ندیدم که تنهایی هم میتونم، تازه خوش ترم‌.

ایه 3 سوره حج.ایه 126 سوره اعراف... دوستان این ایات برای صبر و قضاوت نکردن هست!
فک کن ۲۳سالت باشه شوهرت بره بایه زن۴۰ساله بچه دارواردرابطه بشه انصاف نیس واقعا من تعریفی ازخودنمیکنم ...

فک کن  مادر باشی و بچه هات  هم بزرگ و مهندس و....

بعد شوهرت بره با زنی که شوهرش  فوت شده و خوشگل هم نیست و  سه بچه داره  و ‌.....

یا فک کن  دختری باشی بسیار  زیبا و مهربان .و باخانواده و بااصالت و.... با هیچ پسری دوس نباشی ‌ ازدواج کنی به امید خوشبختی . چند ماه بعد عروسی شوهرت یکی دیگه رو صیغه کنه  و از صیغه بچه دار بشه ‌  . 

اینارو در بین مردم دیدم . 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

وقتی میدونی چقدر دلت پاکه چقدر خانوم با ارزشی هستی خودتو با این فکرا آزار نده به فکر بهتر شدن خودت ح ...

آخه خیلی منومیسوزونه من هرجوره همسرم اذیتم کرده اینم دیگه آخرین ضربه ای بود که میتونس بزنه دوست پسرم نیس که بگم بزارگم شه بره شوهرمه پدربچمه کسی روهم ندارم که حمایتم کنه ازش جداشم به جزخداکسی روندارم

هر خیانت دو سر داره. یه زن مثلا هرزه و یه مرد هرزه. اون پا میده اینم راه میده!بعد سالها عذاب و کش و ...

کاش ازش میتونستم جداشم تنهایی وبیوه بودن روترجیح میدم به کنارهمچین آدمی بودن ولی چاره ندارم نمیتونم جداشم

فک کن مادر باشی و بچه هات هم بزرگ و مهندس و....بعد شوهرت بره با زنی که شوهرش فوت شده و خوشگل هم ن ...

منم دیدم ولی میدونی چیه😔😔😔من ازبچگی هرجورظلمی کشیدم گفتم ازدواج کنم خوشبخت میشم بیااینم ازدواج

هرزه ها اگه کسی بهشون بگه تو طلبکارم میشن زن طرفو به فحش میکشن خدا هم پشتشونه

ولی من به عدالت خداایمان دارم چون دیدم کسی بهم ظلم کرده جوابشودیده ولی من نمیخاستم دیگه ازدرون انقدرداغون بشم آرزوم همیشه این بودخداانسان های درستی توزندگیم قراربده ولی نشد