2777
2789
عنوان

توی خوابگاه هم اتاقی های پزشکی خیلی قلدری میکنن 🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 4718 بازدید | 129 پست
سلام گلم خوبییییییی عاره احتمالش هست عزیزمممم پیراپزشکی های آزاد زو زدی ؟؟؟؟؟ احتمال پیرای آزاد رو ه ...

سلام عزیزم مرسی

نه آزاد انتخاب رشته نکردم فقط روزانه انجام دادم ک هدفم بهداشت عمومیه:) فوریت هم نمیشد کلا نزدم کلا

یه دختر مهربون  اللهم اجعلنی من التوابین و اللهم اجعلنی من المتطهرین

سلام عزیزم مرسینه آزاد انتخاب رشته نکردم فقط روزانه انجام دادم ک هدفم بهداشت عمومیه:) فوریت هم نمیشد ...

ایشالله ک همونی میخوای قبول بشی احتمالش رو داری بهداشت عمومی بیاری دانشگاه های تیپ ۲ و ۳ رو هم زدی ؟؟

خوشحال میشم رایگان بتونم کمکی ب کنکوری ها بکنم🥺❣️ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ایشالله ک همونی میخوای قبول بشی احتمالش رو داری بهداشت عمومی بیاری دانشگاه های تیپ ۲ و ۳ رو هم زدی ؟ ...

بله اکثرا تیپ سه و دو زدم لار و گراش، جهرم ، فسا، بوشهر، یزد، بم، ممسنی رو زدم

یه دختر مهربون  اللهم اجعلنی من التوابین و اللهم اجعلنی من المتطهرین

شماهاهم جارو نزنین بگین اگه پزشکی میخونن یا هرچی منتش سر  ما نیس برا اینده خودتونه بگو یا همه یا هیچ کس زیادم حرف زدن بزن به جیغ و داد و سروصدا اعصابشون بهم بریزه حالشون جا بیاد 

با دوستات صحبت کن هرکسی سمت خودش جارو بزنه مابقیش ول کنید صندل بپوشید باشونم حرف نزنید وسایلاتونم مراقب باشین

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹

چقدر بیشعور و خودخواهن،چه ربطی داره که پزشکی میخونه؟فردا پس فردا حالشو خودشون میبرن،اسی یه سوال داشتم شما بهتر در جریانی،طرح پزشکی عمومی کی شروع میشه پایان هفت سال یا بعد از دوسه سال اول دانشجویی؟ممنون میشم دوستانی که میدونن هم جوابمو بدن

چقدر بیشعور و خودخواهن،چه ربطی داره که پزشکی میخونه؟فردا پس فردا حالشو خودشون میبرن،اسی یه سوال داشت ...

بعد از ۷ سال ، بعد از قبولی صلاحیت بالینی درخواست شروع طرح میدی

دانشجوی دکترای عمومی