2777
2789

از خوابگاه خودگردان تازه ترم دو داریم میریم خوابگاه دولتی خود دانشگاه بعد ی اتاق ۶ نفره هستش  اینا ی نفرشون پزشکی میخونه یکی دیگ ترم آخر علوم ازمایشگاه هستش ماها ۴ نفر جدید رفتیم من بینشون هوشبری ام سه تای دیگ بهداشت این پزشکی و اون علوم از ک ترم بالایی هستن ب دوستای من زور میگن 

میگن ک ما جارو نمیکنیم شما باید جارو بزنین اتاق هم ب شدت کثیف ب شدت 

بعد من هنوز نرفتم سرپرست خوابگاه اومده دعوا شده بینشون اونا گفتن ک ما ترم بالایی هستیم کارآموزی داریم درسمامون سنگینه میخواییم بخوابیم وقت نداریم جارو بزنیم بعد شماها زشته اشون سطح پایینه شما بزنین

بچه ها اگ دعوا نمیکنین واقعا اینا آدم نیستن زور میگن حالم بده دوستام میگن اتاق ب شدت کثیف و اینا جارو نمیکنن چیکار کنیم🥲🥲🥲🥲

خوشحال میشم رایگان بتونم کمکی ب کنکوری ها بکنم🥺❣️ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وا چه ربطی داره 

باید تقسیم وظایف بشه 

چون پزشکی میخونه آشغال نمیریزه

دیدی که سخت نیست ... تنها بدون من؟        دیدی که صبح می شود ... شبها بدون من ؟    این نبض زندگی ... بی وقفه می زند!               فرقی نمی کند ... با من ... بدون من ...!         دیروز گرچه سخت ... امروز هم گذشت ...      طوری نمی شود... فردا بدون من ...!

ول کن

فقط محدوده خودتو تمیز کن بذار کپک بزنن اونا

#خلیج_همیشه_فارس | ناتانائیل، بکوش که عظمت در نگاه تو باشد نه در چیزی که به آن می نگری...ناتانائیل، تنها خداست که نمیتوان در انتظارش بود. در انتظار خدا بودن یعنی در‌‌‌‌ نیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری...✿✿✿ _ بخشی از کتاب مائده های زمینی اثر آندره ژید

هیچ غلطی نمیتونن کنن

شده باشه دعوا و گیس کشی بشه بکنید ولی زیر بار حرف زور نرید

بگید بااید تقسیم وظیفه کنیم کسی نوکر کس دیگه نیست اینجا

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼
ب شدت خودخواهن سرپرست خوابگاه تم گفته با خودتون کنار بیایین و رفته

ما داشتیم حتی با سرپرست هماهنگ بودند و هیچ کاری نمی‌کردن

به هم اتاقی ها زور میگفتن

جابجا میکردند سرخود افراد

یه وضعی 

یکی بود درسش خوب بود برده بودن اتاق خودشون واسشون تکالیف انجام بده