2777
2789

چرا همه‌ی حال خوبیامونو کنار شوهر میبینیم ؟چرا تا تقی به توقی میخوره و شوهر بهمون حرف میزنه و دعوا میکنه میریزیم به هم ؟اخه چرا انقدر باید از شوهرامون حرف بشنویم .

اخه چرا این همه مهر و محبت خرجشون میکنیم تا یه ذره محبت ببینیم .

شوهر من چرا این همه مسخره بازی در میارم که تو بخندی و تو خونه شاد باشی جای اینکه بخندی بهم میگی ک... خل؟

چرا میام بهت محبت میکنم محل نمیزاری بهم؟

چرا باهات حرف میزنم کلت تو گوشیه و اهمیت نمیدی ؟

اخه چرا وقتی میام پیش وازت جلو در حتی یه بوس منو مهمون نمیکنی ؟

چرا این همه به خودم میرسم نمیبینی و همش دنبال ایراد تو صورتم میگردی ؟؟ 

خسته شدم 😔

هی خانمی : تو حق نداری به چیزای منفی فکر کنی چون تو از جنس خدایی و خدا سرشار از انرژی مثبت . 🫂💫

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به خودت برس ببین چطور سمتت میاد

چقدر دیگه به خودم برسم .

همش در حال ایراد گرفتنه از هر چیزی که فکر کنی ایراد میگیره من بینقص ترینم که باشم باید بگرده یه ایراد پیدا کنه از قیافم 

هی خانمی : تو حق نداری به چیزای منفی فکر کنی چون تو از جنس خدایی و خدا سرشار از انرژی مثبت . 🫂💫

نباید اصلا اهمیت بدی بش

از این میسوزم که وقتی حتی بهشم اهمیت نمیدم نمیاد بپرسه دلیلش چیه اصلا منو نمیبینه 

چقدر دیگه به خودم برسم .همش در حال ایراد گرفتنه از هر چیزی که فکر کنی ایراد میگیره من بینقص ترینم که ...

عزیزم منظورم اینه بهش محل نده به خودت برس و توجه کن اصلا نیازی نیس کاری کنی بخنده یا محبت کنه

ولی توهم مثل اون بئ اهمیت باش

خیلی بی اهمیت بودم ولی باز خر شدم و بعدش بیشتر اهمیت دادم .

حتی زمانایی که بهش بی اهمیتم نمیفهمه 

چون ک. ووون شوهرت میخاره

واقعا . جفتمون خوشکلیم این نیس که بگم ازش سرم ولی جوری رفتار میکنه انگار از همه بیشتر حالیشه از همه بهتر میفهمه از همه خوش تیپ تره و تمام این حسایی که الان داره رو منه لعنتی بهش دادم 

عزیزم منظورم اینه بهش محل نده به خودت برس و توجه کن اصلا نیازی نیس کاری کنی بخنده یا محبت کنه

خب چجوری😔عشق بین ما آتشین بود آسمونو زمینو بهم دوختیم تا بهم رسیدیم یهو بین راه سرد شد من موندمو عشق یه طرفم 

چون باید این محبت و ارزش رو واسه خودت خرج کنی. وقتی پر بشی از عشق به خودت اونم میاد سمتت

خداکنه بتونم به خودم بیشتر اهمیت بدم 

حرفت درسته ولی ای کاش جرعت این کارو داشته باشم