2777
2789
عنوان

بچها تروخدا کمک

138 بازدید | 27 پست

بچها یه پسره هست خیلی دوستم داره خیلیااا ولی من علاقه ای بهش ندارم هر از گاهی باهم صحبت میکنیم ولی هیچ رابطه خاصی نداریم

بنظرتون کار درستیه صحبت کردن باهاش؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگر هیچ حسی نداری بنظرم قطع ارتباط کن چون اینجوری ک داری میگی طرف خیلی پیگیره شاید ختی با یه صحبت ساده اون فک کنه که داره به تو خیلی نزدیک میشه و هی اصرارمیکنه هم برا خودش در نهایت ازار دهنده میشه هم خودت

اگر هیچ حسی نداری بنظرم قطع ارتباط کن چون اینجوری ک داری میگی طرف خیلی پیگیره شاید ختی با یه صحبت سا ...

دیگ هیچ اصراری نداره ک بخوایم باهم اوکی شیم فقط همیشه از حسش میگ منم سعی میکنم بتونم کمکش کنم تا راحت تر کنار بیاد حتی بهش پیشنهاد دادم بره تراپی و رفت اما میگفت با تراپی رفتن هیچی حل نشد 

دیگ هیچ اصراری نداره ک بخوایم باهم اوکی شیم فقط همیشه از حسش میگ منم سعی میکنم بتونم کمکش کنم تا راح ...

خب ژودتر باید کلن قطع ارتباط کنی هم اون زودتر عادت کنه هم شاید تو این مدت شانسشو برای اینکه با یه فرد حدید ارتباط بگیره رو میگری بهترین کار در حق خودش اینه که کلن فاصله بگیری باز نظر من اینه شاید راه بهتری ام باشه ولی فک نکن تو میتونی با صخبت کردن با خودش کاری کنی کنار بیاد مگه اینکه یه حرکتی بزنی متنفر شه ازت ک اینم جالب نیس