2777
2789
عنوان

دوستان بنظرتون باردارم

| مشاهده متن کامل بحث + 193 بازدید | 21 پست
قطعا علایم بارداری که نیستهنوز لانه گزینی نکرده بخواد هورمون ترشح کنه که علایم پیدا بشه، علایمت بخاط ...

نه آخه هیچ استرسی ندارم

۱۴۰۳/۷/۴  خدایااا شکرت بابت همه چیز🌹🌹             یادم‌ نمی کنی و از یادم نمیری یادت بخیر یار فراموش کار من‌‌‌‌‌    🥀      در نگاهت قلبم جا موند.. 🖤 خدایا دلم خیلییی واسه بغلش تنگههه
نمیشه منو شوهرم عاشق بچه هستیم

چیش نمیشه؟

عزیز گفتم به علائم بیخیال باش 

نگفتم ببوس بزار کنار اقدام رو که

اگه دوس داری ارامش داشته باشی باید توجه نکنی 

حالا خود دانی 

منو شوهرمم خیلی عاشق بچه ایم 😌

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چیش نمیشه؟عزیز گفتم به علائم بیخیال باش نگفتم ببوس بزار کنار اقدام رو کهاگه دوس داری ارامش داشته باش ...

منظورم اینه نمیشه به علایم توجه نکنم سختمه😅

۱۴۰۳/۷/۴  خدایااا شکرت بابت همه چیز🌹🌹             یادم‌ نمی کنی و از یادم نمیری یادت بخیر یار فراموش کار من‌‌‌‌‌    🥀      در نگاهت قلبم جا موند.. 🖤 خدایا دلم خیلییی واسه بغلش تنگههه
حالا همه چی به کنار پلی چه جوری خواهرت واست بی بی چک زد؟

همین جوری😅

منم عین تو بودم ولی اشتباهه همین فکر و خیالا جلوشو میگیره انشالله که بارداری و دیگه ماه های بعد علائ ...

انشالله عزیزم