2777
2789
عنوان

نوه خواهر شوهرم رفته پیش دبستانی یک از اون به بعد شده قانون

| مشاهده متن کامل بحث + 853 بازدید | 49 پست
والا این قدر میگن من همش فکر میکنم بد کاری کردم البته دلیل هم داشتم ؛هر کاریش کنی. پی پی تنهایی نمیک ...

پسر منم همینطور بود اما توی مهد بهش اموزش دادن مستقل میشه بچه تا حدودی 

زندگیم پسرمه 🥰گر نگه دار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد 🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا این قدر میگن من همش فکر میکنم بد کاری کردم البته دلیل هم داشتم ؛هر کاریش کنی. پی پی تنهایی نمیک ...

اصلا جز ضروریات نیس چون هنوزم بچه چهارساله خیلی چیزا براش قابل درک نیس 

امسال خودت باهاش کار کن .همین دسشویی رفتن رو بهش اموزش بده 

با رنگا و اعداد اشناش کن ک برای سال دیگه حاضر باشه

شما بچه مدرسه ای دارید؟ اگه بچه ای میداشتید که پیش نرفته بود و تو مدرسه کلی از بچه های دیگه ضعیفتر ب ...

من دارم پیش هم نفرستادم. الانم شاگرد فعالیه هم اجتماعی هم درسی دلیلی نمی‌دیدم بفرستم کلاس آموزشی فرستادم اونم دو روز در هفته ۶ سالگیش اونم کوتاه 

چیه پیش؟ بدیهیات هم یاد نمیدن همش الکی!

به دنبال وارستگی 
اگه خانه داری اصلا نزار چرت گفتن بزار همون میش دو به قول خودت جز ویروس چیزی نداره

من پسرم پیش یک نرفت پیش دو هم نصفه نیمه و هیچ وقتم مریض نشد به جاش کل کلاس اول دبستان هر کسی مریض میشد نفر دومش پسر من بود . اتفاقاً قبل دبستان بزارین برن بیرون حتی بچه هاتون با خاک بازی کنن هر مریضی قراره بگیرن تا سیستم ایمنیشون قوی باشه تو دبستان کلاس اول مریض نشن از درس عقب بیوفته....

شما بچه مدرسه ای دارید؟ اگه بچه ای میداشتید که پیش نرفته بود و تو مدرسه کلی از بچه های دیگه ضعیفتر ب ...

خب سال دیگه قراره بره پیش 

پیش یک و دو داریم 

من الان پسرم چهارسالشه میتونستم بفرستمش مهد ک نفرستادم چون هنوز امادگیشو نداره 

سال دیگه میفرستمش پیش 

این خانمم دقیقا شبیه منه 

من نگفتم بچه رو کلا نفرسته پیش

من دارم پیش هم نفرستادم. الانم شاگرد فعالیه هم اجتماعی هم درسی دلیلی نمی‌دیدم بفرستم کلاس آموزشی فرس ...

بهر حال قبل دبستان کلاس آموزشی فرستادید.  بعدم همه‌ی بچه ها مثل هم نیستند ولیکن بچه هایی که تا دبستان تو خونه ن و هیچ جا نمیرن در دوران دبستان مشکلاتشون بیشتر از بچه هاییه که محیط های آموزشی میرن....

چهار سال تمام پیش یک سال دیگه پسرتون پیش دو میره

خب پیش یک زیاد ضروری نیس 

سال دیگه میفرستم پیش دو 

البته خونه موندنشم بی تاثیر نیس خودم خیلی چیزا یادش دادم ک تو مهد اصلا یاد نمیدن 

امسال واقعا از پس خودش برنمیاد تو مهد خیلی چیزا براش قابل درک نیس