2777
2789
بعد من واقعا سنی ندارم توی این فکر هام نیستم اما مامانم خیلی دوست داشت من و به این ها بده می‌گفت این ...

این پسره قبلاً به دوست دختری داشت که خیلی لش بود اینا میخواستم با هم ازدواج کنند ولی خانواده پسره راضی نبودن پسره هم خیلی تنبله همش محتاج پول باباعه هست 

برام دعا کنید مدال طلا المپیاد اقتصاد را بدست بیارم می‌خوام تقدیمش کنم حرم حضرت معصومه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بالاش گفت اگر با این دختره بری دیگه بهت پول نمیدم و پسره دید دختره به نفعش نیست پنج سال هم ازش بزرگترها از هم جدا شدن تا اینکه مامانم من وقتی اینجوری شد تو دلش گفت این باید بیاد دختر من و بگیره 

برام دعا کنید مدال طلا المپیاد اقتصاد را بدست بیارم می‌خوام تقدیمش کنم حرم حضرت معصومه 

بالاش گفت اگر با این دختره بری دیگه بهت پول نمیدم و پسره دید دختره به نفعش نیست پنج سال هم ازش بزرگت ...

باباش گفت 

بگو از بس سیب زمینی دادی قندش رفت بالا کور شد منو ندید😂

واااای🤣

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  

هستید یا رفتید خوابیدید مامان من که فکر کنم تا صبح میخواد حرص بخورم چون پسره یک ماهه با دختر جدیدی آشنا شده الان بابای پسره براشون خونه خریده میخوان دو ماه دیگه عقد کنن

مامان منم سعی میگه کوفتش شد از بس بهش غذا و سیب زمینی دادم 

هسم بگو

بعد داشتم میگفتم 

این پسره از اون دختره جدا شد چون خیلی محتاج باباش بود سر پول خیلی هم تنبله من هیچ وقت هیچ حسی نداشتم بهش پسر بدی نبود اما برام مهم نبود اما مامانم چرا من و کلی آرایش میکرد هر وقت میمودن خونه ما غذای مورد علاقه پسر رو درست می‌کرده پسره عاشق سیب زمینی سرخ کرده بود مامانم کلی سیب زمینی درست میکرد فقط به اون میداد 

بیخیال نیستید که بگم

بگووووو

گر نگهدار من آن است که خود میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد....! دوتا دوست خوشملیم که کاربری دست هر دوتامونه جهت جلوگیری از هر گونه سوء تفاهم میگم که مودی نیستمممممم و بخاطر همین تاپیکا کلا باهم فرق دارن🤣🤣🤣   اگه استارتر نیستی و نظرتو درباره کامتنم میخوای بد بگی و بهم بی احترامی کنی اصلا روم ریپلای نزن چون یا جوابتو نمیدم یا یه جوری میدم که خودت خجالت زده بشی که چرا باهام بد حرف زدی ... دیگهههههه یه دختر پرانرژی در فضای مجازیم و در عین حال بسیار جدی که اگه تو دنیای واقعی ببینیم اصلا باورت نمیشه😂😂😂 .  در آخر بهترین ورژن خودمم❤

بعد داشتم میگفتم این پسره از اون دختره جدا شد چون خیلی محتاج باباش بود سر پول خیلی هم تنبله من هیچ و ...

آره دیگه سر اینکه بتونه من و به اون ها بده خیلی پدر خودش و درآورد بعد پسره به بابام گفته بود. من زن قد بلند و چادری دوست دارم منم قدبلندم و چادری مامانم فکر کرد منظورش منم

پسره به من زیر چشمی نگاه میکرد ولی من همش تو فاز خرخونی ام اون هم دید من پایه نیستم الان یه دختری و پیدا کرده ولی چادری نیست پدر پسره خونه خرید براشون و برای پسره ماشین مدل بالا خریده و میخواد دو ماه دیگه عقد کنن مامان منم اعصابش خرده میگه تو بلد نیستی پسر ها رو خر کنی و یکم قر و ادعا میومدی همش درس میخونم اصلا به خودت نمی‌رسی پدر من و دراورده