شکر خدا اپارتمانی نیستیم وگرنه روز اول مینداختنمون بیرون
مام طبقه همکفیم ولی کناریمون دقیقا دیوار ب دیوارمونه فکر نمیکردم صدا بره همیشه شکر میکردم طبقه همکفیم تا اینکه همسایه گفت بچتون خیلی تاپ تاپ میکنه والا راستم میگ وقنی راه میره اانقدر پاشو میکوبه زمین ک خود من سردرد میگیرم
مام طبقه همکفیم ولی کناریمون دقیقا دیوار ب دیوارمونه فکر نمیکردم صدا بره همیشه شکر میکردم طبقه همکفی ...
بچه های منم دوتان دیشب مدیر ساختمان گفت همسایه پایینی صدای تاپ تاپ ضبط کرده .آخه از بچه دوساله چه توقعی دارد یه دوساله دارم یه شش ساله.شوهرمم گفت ما ساعاتی استراحت نگهشون میداریم ولی غیر اون بچه دوساله رو چجوری کنترل کنیم مدیرم گفت درست میگین.اخه بچه هام هشت شب بود که دنبال هم می دویدن واقعا نمیتونیم دست و پاشون ببندیم بچه آن بزرگم که نیستن حواسشون باشه.
وَ لاتُعَنِنی بِطَلَبِ مالَمْ تُقَدِرْ لی فیهِ رِزْقا.»
بگو اونجوری راه بری پاهاتو با طناب میندم نتونی بری😂
شمام احتمالا بچه نداری وگرنه اینجور نمیگفتی.بچه ها غیر قابل کنترلن.قبول دارم ساعت استراحت به هیچ وجه نباید مزاحم همسایه شد ولی غیر اون ساعت دیگه واقعا سخت گیری بی جا .بچه ها گناه دارن هر روز با این آلودگی نمیشه بردشون بیرون تحرکم که ندارنهمش داخل اپارتمانن
اگه عایق بندی درست بشه خونه ها اصلا نباید صدا بره من آپارتمان قبلی اصلا این مشکل نداشتم.چون خوب عایق بندی شده بود هم من هم همسایه بچه داشت .هیچ وقت صدای همو نمیشنیدیم.