2777
2789
با اینکه اسفند ماه تولدمه ولی اصلااا دوست ندارم زمستون سه چون هنوز با یاد زمستون پارسال گریم میگیره ...

عزیزم میتونم بپرسم سایز پات چنده؟

کاربری ترکیده شده سال ٩٥. بیهوده ست مجادله بر سر دیانت یا بی دینی آدمها,کسی که دروغ نمیگوید,مهربان است,از رنج دیگران اندوهگین می شود به مقصد رسیده است,از هر راهی که رفته باشد.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیه تا اون موقع دگ مردمالان پونزده سالمه

عزیزم درسته اوضاع اقتصادی بده ولی سعی کن چشم به بقیه و کار بقیه نداشته باشی 

سخته قطعا ولی وقتی فعلا تا زمانی که خودت تلاشی نکنی درست نمیشه سعی کن کمتر توجه کنی به این مسائل که مادرت و خواهرت لباس ندارن،تمرکزت و بذار رو درس فک کن راه نجاتته

خوندم عزیزم.حق داری:شرایطت سخته .حتی شده رویا پردازی کن به چیزای خوب فکر کن انشاله بزودی مشکلات خانو ...

دیگه چقدر رویا پردازی؟تنها راهش مرگه حتی اگه آینده ام خوب باشه من دیگه نمیتونم تحمل کنم من دیگه طاقت این همههه سختی رو ندارممم

لایک نکنننن نکتنننن ❌❌❌❌❌❌❌❌ولی منم یروزی میام تو نینی سایت و از موفقیتام تاپیک میزنم🥹💞🫂میشه یه صلوات مهمونم کنی بانو؟

عزیزم درسته اوضاع اقتصادی بده ولی سعی کن چشم به بقیه و کار بقیه نداشته باشی سخته قطعا ولی وقتی فعلا ...

هعی این حرفا فقط گفتنش راحته 

لایک نکنننن نکتنننن ❌❌❌❌❌❌❌❌ولی منم یروزی میام تو نینی سایت و از موفقیتام تاپیک میزنم🥹💞🫂میشه یه صلوات مهمونم کنی بانو؟

نمیدونم ۳۸یا۳۹

درخواست دادم قبول کن لطفا

کاربری ترکیده شده سال ٩٥. بیهوده ست مجادله بر سر دیانت یا بی دینی آدمها,کسی که دروغ نمیگوید,مهربان است,از رنج دیگران اندوهگین می شود به مقصد رسیده است,از هر راهی که رفته باشد.
دیگه چقدر رویا پردازی؟تنها راهش مرگه حتی اگه آینده ام خوب باشه من دیگه نمیتونم تحمل کنم من دیگه طاقت ...

نگو اینجوری مطمئنم آینده ت روشنه 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت