2777
2789
عنوان

یک چیزی شنیدم مغزم سوت کشید

1732 بازدید | 87 پست

اخه عدالت اینجا کاربردش چیه دقیفا

یکی فامیل ها مون رشته تجربی بود نکشید پایه یازدهم رفت انسانی هیچ هم نمیخوند

از این آدم هایی هستن که کلا میرن مسافرت و کمپ مرتب توی جاده ان و خانواده خوشگذرونی هستن و در کل بیخیال در حدی که قرض میکنن میرن مسافرت در این حد.......خلاصه این دختر کل سال کنکور و مدرسه توی مسافرت بود و چند هفته قبل کنکور مشهد و شمال بودن حتی با وجود جنگ الان خبر اومده و دختری هست که کاملا به خودش میرسه نصف روز توی پاساژ هاس به قول خودش اگه نره احساس خفگی میکنه و

که با سهمیه رتبه اش شده ۲ هزار😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐

کنکور نیستم ولی تا فیها خالدونم سوخت اخه این رتبه کار هر کسی نیست طرف تمام زندگیش میذاره تا این رتبه کسب کنه بعد بدون حتی داشتن کتاب تست ....شده اینقدر نگید باهوشه چون در جریانم حتی پایه اش هم ضعیفه

یک نفر پیش فلک ریش گرو بگذارد؛بلکه دست از سر آزردن ما بردارد!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو انسانی 2000 سهمیه افتضاح

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
نمیدونمولی پدرش شرکت نفتی و رزمنده بوده

هعی....

منم دیدم یه سهمیه ای جوری که من میخوندم اون نمیخوند الان رفته بهشتی من پشت کنکور چقد متنفرم از اینجایی که دارم زندگی میکنم و شرمندم که نتونستم

خودمم نمیدونم 

ینی میخوای بگی تقلب کرده؟نمیشه هم رفت مسافرت هم درس خوند؟ اونایی که محدود به درس خوندن نیستن خیلی هو ...

نه چطور بگم متوجه بشید دارم میگم سهمیه

کلا توی مسافرت هستن مثل کمپ خواهرم باهاشون بود توی مشهد میگف تا ۲ظهر خواب بوده بعدشم باهم میرفتن بیرون تا نصف شب

من خودم کنکور بودم دیگه توی دوران مدرسه کسی که کنکوری هست نمیره مسافرت 

یک نفر پیش فلک ریش گرو بگذارد؛بلکه دست از سر آزردن ما بردارد!

کشوری حدود ۱۲۰هزاره

به عنوان یه انسانی از طرف من

میگفتن اخر شاهنامه خوبه ولی خب اونم دروغه خودمون گول نزنیم فرهاد به شیرینش نرسید لیلی به مجنون سهراب هم به گردافرید ته داستان های ایرانی غمناکه ما هم یه داستانیم فقط ای کاش سرنوشت متفاوتی داشته باشیم حال الان من حال جیران تو این موقع اس

چرا این سهمیه تموم نمیشه واقعا 

بنده خودم یه عادتی دارم ،خدمتتون عرض می کنم :                  کتاب که می خوندم  برخی اوقات که به مطلب  جالبی که    می رسیدم کتاب رو ول می کردم. درست مثل کسی که دستش سوخته، هیچ یادم نمیره یکی دو سه ماهی با یه عده ای  از دوستان  بحثی داشتیم درباره‌ی که  در  جهان  و در طبیعت عدل هست یا نیست ؟ چون برخی این باور را دارند که از این دست بدی از اون دست می‌گیری و... وارد بحثش نمی خوام بشم،بنده هر چی نگاه می کردم اینو نمی دیدم.در یک کتابی که برای من مهم  بود یه جمله  دیدم : طبیعت  به قانون  ظلم حرکت  می‌کند من  این کتاب رو ول کردم و بعد که دنبالش  رفتم دیدم بله   دو سوم حیوانات  برای  یک روز زندگی باید یه حیوان دیگه  رو بکشن .و در دنیایی  که دو سوم موجودات برای یک روز زندگی  باید یه حیوان  دیگه بمیره صحبت  از عدل   معلومه  نفهمیدن  جهانه.         بنابراین  طبیعت  قانونش قانون ظلمه. تنها انسان که می‌تونه  عادلانه  عمل کنه و باید عادلانه  عمل کنه  و این تنها صفت و  امتیاز  من و شماست  به خاطر آزادی که داریم.   ولی اگه در بند طبیعت  بمونیم ما هم به همون اندازه  ظالمیم که بقیه موجودات  به دلیل اجبارشون ظالم هستن .🤍🌱دکتر هلاکویی