2777
2789
عنوان

شوهرم خیانت کرد

157 بازدید | 14 پست

خیلی پیامای زشتی تو گوشیش خوندم دختر سوار کردم متاهل بود فلان خودش میخارید رفتیم مشهد باغ فلان بهش میگم میگه شوخی بوده اخلاقش یجوری هستش که نمیتونم باور کنم  خیانت کرده امشب هم پیاماشو چک کردم همه رو پاک کردم وای دیدم برای دوستش کانال صیغه یابی مشهد و فرستاده خیلی دلم گرفته من هم بابام  وضعش خوبه همه جور ساپورت میکنه هم اندام خودم عالیه اخلاقا هم ارومم دستپختمم عالیه فقط قیافم معمولیه یعنی قیافه انقد مهمه؟ یعنی واقعا بهم خیانت کرده؟ مگه چی کم دارم مگه چی کم گذاشتم😔

گرچه آب رفته باز آید به رود ماهی بیچاره اما  مرده بود🌊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه اینارم نداشتی شوهرت حق نداشته خیانت کنه،بعدم خودتو مقصر ندون شوهرت کرم داره و دنبال این کاراس، حالا تا چند وقتی حالت بده  گیجی ،هزار تا سوال  و چرا تو سرت هست ،دوران سختی داری تا زمان بگذره یکم ارومتر بشی 

مشکل از اینه نه تووووو!

نه میتونم خیانت کردنشو باور کنم نه هم خیانت نکردنشو فکرشو نمیکردم ی روز این بلا سرم بیاد اصلا به اخلاقای شوهرم نمیخوره 

خیلی ربطی به شما نداره ن قیافه اونقدرام مهم نیس بیشتر به شخصیت شوهرت بستگی داره خیانت کنه یا نکنه

اخه به اخلاقاش نمیخوره خیانت کنه یا خیانت کرده باشه یا حتی بخواد خیانت کنه کاش حرفاش واقعا شوخی باشه نمیدونم شاید بخاطر این که نمیخوام باور کنم خودمو به خنگی میزنم

باهاش حرف بزن لطفا بگو برام توضیح بده چرا دست به این کار زدی من چی کم گذاشتم و...

میگه حرفا شوخی نباید پیام ها مرد و با دوستش بخونی مرد ها حرفای رکیک میزنن طلبکارم شد که چک کردم

میگه حرفا شوخی نباید پیام ها مرد و با دوستش بخونی مرد ها حرفای رکیک میزنن طلبکارم شد که چک کردم

بهش بگو الان تو اشتباه کردی همسر منی با من شریکی تو این خونه من باید بدونم چیکار میکنی یا نمیکنی !!!!!!!

اسی شما آدم آرومی هستی؟؟؟؟؟؟

بهش بگو الان تو اشتباه کردی همسر منی با من شریکی تو این خونه من باید بدونم چیکار میکنی یا نمیکنی !!! ...

من قبلا خیلی پرخاشگر بود ولی خیلی وقته آرومم حتی اگه اون اشتباهیی کنه اون طلبکار جدا از اون از همه کارک ایراد میگره چقدر فیلم نگا میکنی چقد سرت تو گوشیه

باید بیشتر حرف بزنی باهاش حل کنیبد دل شده چون کارای نباید میکنه بهت مشکوک شده؟

نه ی مدت گوشیمو چک میکرد خیلی وقته دیگه نمیکنه

اخه به اخلاقاش نمیخوره خیانت کنه یا خیانت کرده باشه یا حتی بخواد خیانت کنه کاش حرفاش واقعا شوخی باشه ...

من نظرم اینه دیگه سوال جوابش نکن فقط حواست بیشتر بهش باشه اونیکه خیانت کرده بازم میکنه