2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم شما از چند روز بعد از اقدام علائمت شروع شد؟

من اقدامی نکردم خودش شد ،طفل گریز پای بود 😂 آخه جلوگیری داشتم طبیعی ،خیلی زود علایم شروع شد عزیزم یه هفته بعد چون ماه رمضون بود روزه می رفتم حالت ضعف و تهوع شدید می گرفتم .ولی به طور عادی سیزده روز بعد اینکه از موعد پریودی گذشت تازه علایم شروع میشه 

من اقدامی نکردم خودش شد ،طفل گریز پای بود 😂 آخه جلوگیری داشتم طبیعی ،خیلی زود علایم شروع شد عزیزم ی ...

من ماه پیش علائم داشتم ولی پریود شدم. این ماه هییییچ علائمی ندارم انگار ن انگااااررررر خیلی ناراحتمممم😭 احساس میکنم این ماه هم باردار نمیشم😭

🙂

من ماه پیش علائم داشتم ولی پریود شدم. این ماه هییییچ علائمی ندارم انگار ن انگااااررررر خیلی ناراحتمم ...

نگران نباش عزیزم هر وقت خدا بخواد میشه .زن دایی من سیزده سال باردار نشد با همه چی .بعد یه دفعه باردار شد یه پسر آورد پسرش شد یه سالش بازم باردار شد پشت سر هم .یکی از دوستام هم همین طوری .فقط نگران نباش و بی خیال باش 

به خدا بچه هم جز غم و استرس چیزی برای مادر ندارن از اول تا آخر همه اش استرس می کشی که طوریش نباشه و طوریش نشه 🥲اصلا اون لذتی که با بازی کردن با بچه های دیگران داری با بچه های خودت تجربه نمی کنی به خاطر اون استرس کوفتی 

نگران نباش عزیزم هر وقت خدا بخواد میشه .زن دایی من سیزده سال باردار نشد با همه چی .بعد یه دفعه باردا ...

عزیزمممم سیزده سااااالللل خدا چ صبری بهش دادع😓 من قبلا سر ی موضوعی کلی انتظار کشیدم برای بچع و چون پریودام منظم بود فکر میکردم زود باردار میشم ولی...😭

🙂

عزیزمممم سیزده سااااالللل خدا چ صبری بهش دادع😓 من قبلا سر ی موضوعی کلی انتظار کشیدم برای بچع و چون ...

منم سر بچه اولم کلی انتظار کشیدم نشد .بعد قرار شد جلوگیری کنیم چون درس می خوندم و به خاطر ماجرایی که ناخواسته باردار شدم .دومی  هم چون اولی یه سالش بود جلوگیری می کردم با قرص و دوباره ناخواسته .کلا انگار بخوای نمیشه نخوای میشه .فقط استرس نداشته باش بی خیال باش 

عزیزم لطفا برام دعا کن❤الهی بچهات سالم و سلامت باشن و لذتشونو ببری🌱

چشم گلم حتما 😘ان‌ شاءالله به زودی زود یه بارداری راحت و خوب تجربه کنی و بچه سالم و صالح و زیبا نصیبت‌ شه