2777
2789
عنوان

بچه ها توی دبیرستان چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 438 بازدید | 30 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با اینا واقا باید چجوری رفتار کرد

باید جدی برخورد کنی اصلا در مقابل کسی که  بی احترامی می کنه سکوت نکن بگو دفعه بعد ببینم جور دیگه ای برخورد می کنم پس مرزها رو حفظ کنید و محترمانه رفتار کنید تا منم مجبور نشم مثل شما  برخورد کنم 

البته این اکیپ ها خودشون با خودشون درگیرن  ی بار یکی از بچه های ابن اکیپ مسموم شد رفت دسشویی استفراغ می کرد پشت رفیق صمیمیشون می گفتن عذر میخوام حامله است یعنی واقعا خیلی از این اکیپای چندش متنفرم به شدت حال بهم زن و مریض هستن

خداروشکر هیچوقت درگیر این اکیپ ها نشدم

خب باید چجوری رفتار کرد؟

فقط با یکی دو نفر که صمیمی هستی بیشتر صحبت کن و سعی کن خیلی با بقیه ارتباط نداشته باشی بیشتر از سلام اینا و حتی با دوستت هم داری صحبت میکنی حواست باشه که چیز خاصی از حرفاتون رو نشنون