2777
2789
جدول یک کد در مورد شما بهم داده،معنی و مفهومش رو متاسفانه متوجه نمیشمممنونم که وقت گذاشتید و کمکم کر ...

خب چی هستش ؟ 

خدایا، خودمو به تو سپردم....   🌱به کوری دو چشم دشمنانش فقط حیدر امیرالمؤمنین است❤️🌱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب معنی بدی داره یا خوب؟

معنی بدی نداره

اما ارتباطش با شما مشخص نمیشه 

توی گوگل و دهخدا هم دنبال معنیش رفتم اما با شما و زندگی شما،ارتباطی نداشت

🌹کاربر آقا هستم🌹چقدر ترسناکند کسانی که در هر ماجرای،ما را مقصر جلوه میدهن

معنی بدی ندارهاما ارتباطش با شما مشخص نمیشه توی گوگل و دهخدا هم دنبال معنیش رفتم اما با شما و زندگی ...

میگم میشه یه بار دیگ بگیرین برای اون نیت که گفتم ؟

میخوام ببینم امسال پرستاری قبول میشم یا نه 

ممکنه تغییر کنه جواب ؟

خدایا، خودمو به تو سپردم....   🌱به کوری دو چشم دشمنانش فقط حیدر امیرالمؤمنین است❤️🌱
دقیقا😅😅🌹🌹

ی چیزی من  اول  بِنیا تلفظ کردم 

ولی وقتی بُنیا تلفظ کنی میشه فکر کنم بنیاد ریشه اینطور چیزی نه؟ 

جدول یک کد در مورد شما بهم داده،معنی و مفهومش رو متاسفانه متوجه نمیشمممنونم که وقت گذاشتید و کمکم کر ...

لطفا برا منم ف ال بگیر

صلوات برای ظهور مهربانترین مرد عالم

پیش اومده برای کسایی دیگه از این کلمات بیاد ؟

سلام صبح شما بخیر 

بله پیش میاد اما بعد از کمی تحقیق،ارتباطش واضح میشه 

اما درباره شما و ارتباطتون با این کلمه هنوز برای من واضح نشده 

(بنیا) چون یا باید به اسم و یا فامیل شما ارتباط داشته باشه یا باید به کار شما ارتباط داشته باشه  یا به یک نکته‌ای از زندگی شما

🌹کاربر آقا هستم🌹چقدر ترسناکند کسانی که در هر ماجرای،ما را مقصر جلوه میدهن