2777
2789
عنوان

پسرم دو سالشه و فقط استفراغ می‌کنه یه لحظه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 85 بازدید | 21 پست
اره دارم میبرمش اطفال بود که خیلی بهتر می‌شد ولی الان زنگ زدم درمانگاه کودکان گفتن اطفال نداریم عموم ...

امپول میزنن برای حالت تهوع اما اگه همزمان اسهال استفراغه شاید سرم هم بزنن

به قول نگار : ما هرچی تو زندگیمون خوردیم چوب سادگیمون بوده                متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره دارم میبرمش اطفال بود که خیلی بهتر می‌شد ولی الان زنگ زدم درمانگاه کودکان گفتن اطفال نداریم عموم ...

اره تا دو ساعت بهش چیزی نده بالا نمیاره دیگه

یه ماه پیش دخترم اینجوری شد

https://youtube.com/@mazeyeketab?si=HZ1-eeuqNLiW0beK

دقیقا فوری باید ببرهدهیتراته میشه بدن ش

اره بابا بچه گناه داره

به قول نگار : ما هرچی تو زندگیمون خوردیم چوب سادگیمون بوده                متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

هویج رو بپز پوره کن بدهسیب رنده کن بزار قهوه ای شه بدهتخم مرغ آب پزجونشونده ی نعنا و پونهکتهموز(اینا ...

بچه‌ام انقدر بی‌حاله آب هم نمی‌تونه بخوره

💚 الحمدالله کما هو اهله 💚

بچه‌ام انقدر بی‌حاله آب هم نمی‌تونه بخوره

آمپول رو بزن

یه سرنگ بزرگ از داروخونه بگیر

یه نوشیدنی هایی داره داروخونه مخصوص هست با طمع سیب

بعد از هر بار اسهال هر طور شده بهش بده

من با سرنگ به زور به دخترم دادم

https://youtube.com/@mazeyeketab?si=HZ1-eeuqNLiW0beK