2777
2789
عنوان

بچه ها تنهایی زندگی کردن چجوریه

| مشاهده متن کامل بحث + 597 بازدید | 51 پست
چجوری اخه؟

مثلا سراغ چیزهایی که دوست دارند میرن یا هدف مشخص میکنند که اون‌هدفه خودش فکر ادمو‌درگیر می‌کنه تفریح میکنند با شغل خودشونو سرگرم میکنند و .... حتی یک تعدادی حیوان خانگی میارن اینا خلع تنها بودن را با نحوی جبران می‌کنه هر چه قدر هم قوی باشی انسان از پوست و گوشت استخوان هست و این تنهایی برای همه تاثیر داره میره تو جامعه ارتباطات رو میبینه و خانواده ها و دوستان که جمع میشن اینا بی تاثیر در روحیه نیست گاهی هم آدم ها تنهایی رو با تمام سختی ها به دلیل بعضی رفتارها ترجیح میدن راحت ترن و عادی میشه براشون 

👷‍♂️👨‍💼🙋‍♂️از میانه روی، خوش بختی پاک سر می زند.⚘⚘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب زشته دختر.قوی باش

از بچگی از تاریک و تنهایی میترسیدم

خیلییی

چجوری بهش غلبه کنم اخه

یه ایت الکرسی یا صلوات هرچی تونستی برام بخون. انشالله حاجت رواشم. دعا کن برام
حالا فرصت ازدواج داری از حالا به این چیزا فکر نکن ایشالله عمر پدر و مادرتم طولانی باشه ،بعدم مگه تنه ...

اخه میدونی انگار مردای این دوروزمونه دیگه بدرد نمیخورن.

همشون عقلشون تو شلوارشونه.

باب دل من نیستن

یه ایت الکرسی یا صلوات هرچی تونستی برام بخون. انشالله حاجت رواشم. دعا کن برام

ما همه ادمیم حس داریم سنگ‌ نیستیم این بدن نیازمند همه چی هست اما به اعتدال نه زیاده روی حذف هر چیزی ممکنه آسیب بزنه به اون جسم و روح بله قوی بودن خوبه اما اونم تا یه حدی نگه میدارم بنابراین باید جبران کرد تا قوی بمونی نه اینکه یکباره بیفتی

👷‍♂️👨‍💼🙋‍♂️از میانه روی، خوش بختی پاک سر می زند.⚘⚘

بنظرم خونه ی توی مجتمع و آپارتمانی باشه .

تنها باشی ، سفر بری ، به خودت برسی ، نه اینکه غمبرک بزنی ته خونه .

متاهلی هم هیچی توش نیست ، از منه مطلقه ی ۲۰ ساله بشنو

مریم میرزاخانی ریاضی‌دان ایرانی و استاد دانشگاه استنفورد بود. میرزاخانی در سال ۲۰۱۴ به دلیل کنشگری در زمینه «دینامیک و هندسه سطوح ریمانی و فضاهای پیمانه‌ای آن‌ها» برنده مدال فیلدز شد که بالاترین جایزه در ریاضیات است. وی تنها زن و اولین ایرانی برندهٔ مدال فیلدز است. میدونستی وقتی لبخند میزنی نمیتونی نفس بکشی؟؟ دروغ گفتم فقط میخواستم لبخند بزنی:) اون چیزی که از علم و ثروت بهتره فرآموشیه:) هیچ پایانی،به راستی پایان نیست در هر سرانجام مفهوم یک آغاز نهفته است. میدونستی پروانه ها نمیتونن بالهاشونو ببینن؟ و اصلا خبر ندارن که چقدر قشنگن. شاید تو هم یه پروانه‌ای، یه انسان فوق‌العاده، فقط خودت نمیتونی ببینیش