الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
با دو بخشی و قدیمی بودنش مشکل ندارماسمی که حسین توش باشه بگو😁
حسین خالی
بحث مشکل داشتن شما نیست، برای بچه مشکل میشه
چون اسمش طولانی میشه یکی امیر صداش میکنه یکی حسین
هر کسی که دیدم اسمش دو بخشی بوده با اسمش مشکل داشته
روزی سگی داشت در چمن علف میخورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف میخوری؟! سگی که علف میخورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف میخوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف میخوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش... #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
پسر اولم امیرمهدی اسمش میخواستم اسم توراهی رو بزارم امیرحسین😅
یچیزی هست
اگه دوتا داداش دو اسمی باشن و پیشوند امیر داشته باشن ممکنه دوتا رو مثلا امیر صدا کنن یا مثل پسر داییای من که امیر مسعود و امیر سامانن ولی مسعود و سامان صداشون میکنن
آهان از اون لحاظاتفاقا حسین خیلی قشنگن نمیدونم حالا بین حسین و امیرحسین گیر کردم😅
همون حسین
اسم خالی شیک تره
روزی سگی داشت در چمن علف میخورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف میخوری؟! سگی که علف میخورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف میخوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف میخوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش... #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
یچیزی هستاگه دوتا داداش دو اسمی باشن و پیشوند امیر داشته باشن ممکنه دوتا رو مثلا امیر صدا کنن یا مثل ...
اتفاقا سر اون یکی همه میگفتن نذار امیرمهدی تکی صداش میکنن ولی چون خودمون از اول کامل صداش کردیم دیگه هیچکس تکی صداش نکرد حتی خودش بدش میاد بهش بگن امیر یا مهدی😂نمیدونم دو دل شدم