2777
2789
عنوان

یه آدم عاقل هست بهم بگه چکار کنم

296 بازدید | 22 پست

خیلی کم آوردم.

توی سرمایه گذاری اشتباه کردم کلی پول از دست دادم.همسرم افسرده است شغلش را دوست نداره منو دوست نداره.

مدام گریه می‌کنه.حقوقش بد نیست حدود چهل منم همون قدر ولی میگه تو منو به کارمندی قانع کردی

منو بدبخت کردی.مدام تو اینستا میچرخه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برید طبیعت گردی باهمدیگه صحبت کنین شام‌خوب بپز و اینا

همین چیزای کوچیک‌تاثیر داره 

وقتی ناراحته دلداریش بده 

ی مشاوره هم برید

برام ی صلوات میفرستی؟ خدا خیرت بده🌹

خوب حقوقش مشخص و محدوده بانو

چهل تومن کمه؟ قرار نیست مثل اینستا همه بالای ۳٠٠ ۴٠٠ میل در آمد داشته باشن خیلیا همینم ندارن راضی باشین

ارتباط با این جماعت، مغزی از جنس اهن نه بلکه فولاد میخواهد، شنیدن افکار و دغدغه‌هایشان حوصله فرا زمینی میخواهد، همراه شدن در گفتگو هایشان آدمی با حوصله و زبانی پر حرف میخواهد .. که من هیچ کدام را ندارم در واقع هیچ نقطه اشتراکی در من پیدا نیست که من را به آدمیان روزگار وصل کند.

میگه اونا خودشون دیوانه اند.یه بار خواستیم جدا شیم رفتیم مشاوره درست شد حالا مدام به اون بدیخت فحش پ ...

من چون این تجربه ای که گفتی رو توی اطرافم نزدیک ترین آدمای زندگیم دیدم وارد تاپیکتون شدم،همین اتفاق برای یکی از آشناها مون افتاد،ورشکست شدن روابطشون خوب پیش نمی‌رفت زیر بار قسط و قرض رفته بودن وسط این داستانها بچه دارم شدن 

دیگه قوز بالا قوز، خانمش که خواهرمه سعی کرد کنارش باشه یعنی مدام بهش میگفتم به شوهرت بگو کنارشی درکش می‌کنی می‌دونی که شرایط سخته و و... شوهر خواهرمم افسرده شده بود،انقد همراهی کرد با شوهرش که نرم شده بوده ی پادکستی رو هم شروع کرد گوش کردن خودم معرفی کردم بهش پادکست این نقطه ،مشاورم رفت مجدد کارشون رو شروع کردن 

هردو دوباره رفتن سرکار 

کم کم همه چی درست شد

ولی خب یکی دو سال زمان برد

دو نفرید هر کدام چهل تومان می گیرید،نمی گم‌عالیه ولی اگر مسکن داشته باشید خوبه

شوهرت احتیاج به روانشناس داره 

بشین باهاش حرف بزن مشکلش اگر مالیه که بالاخره الان همه همینن

دو نفرید هر کدام چهل تومان می گیرید،نمی گم‌عالیه ولی اگر مسکن داشته باشید خوبهشوهرت احتیاج به روانشن ...

دوتایی هشتاد میگیریم خونه داریم ولی ماشین نه.سر یه قضیه ای فروختیم.پیاده است ناراحته