2777
2789
عنوان

با ماهی چهل ملیون هم نمیشه

| مشاهده متن کامل بحث + 1685 بازدید | 62 پست

زندگی خوب که نمی‌شه ولی مردم با ده تومن هم زندگی می‌کنن بستگی به سبک زندگی و شهر هم داره

هر چقدر دوست داشتی لایک کن                                              نظری داشتید با رعایت احترام و «منطق»خوشحال می‌شم ریپلای کنید.لطفا نقد یک رفتار غلط اجتماعی رو با دخالت کردن توی زندگی دیگران اشتباه نگیرین و رفتار های غلط خودتون رو با این شعار که زندگی هرکس به خودش مربوطه توجیه نکنید🙏‌.                                       ‌غلط املایی ببینم تذکر نمی‌دم چون بعضیا خوششون نمی‌آد دیگه خداوکیلی سپاسگزار رو با ذ ننویسید:/                                      مراقب حرف‌هاتون باشید چون شما نمی‌دونید قراره چند بار تو ذهن طرف مقابل تکرار بشه...💔.                                                    سگ اخلاق و مودی بودن افتخار نیست پس مثل آدم رفتار کنین😊 موافق معادل‌سازی واژه های غیر ایرانی🇮🇷#فارسی_صحبت_کنیم.        مخالف جدی تبعیض نژادی و توهین به قومیت ها

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما شصت داریم ته ماه تموم میشه کرایه خونه ماشین همش خراب میشهپول کلاس زبان و باشگاه مندکتر بخوای بریل ...

البته لباس زیر دو هست واقعا دیگه مبالغه نکنیم 

البته من تهران نیستم 

برای شادی روح اونی که توذهنمه صلوات میفرستی؟مث خودم تنها بود و تنهام مرد 💔

زندگی خوب که نمی‌شه ولی مردم با ده تومن هم زندگی می‌کنن بستگی به سبک زندگی و شهر هم داره

با ده تومن نفس میکشه اخه شما نفس کشیدن رو زندگی میدونی 

خدایا ما رو تو خیلی حساب کردیم 
اگه خونه و ماشین از خودتون باشه و قسطی نداشته باشین خیلی خوب میشه زندگی کرد ..ولی مشکل اینجاست مثلا ...

نه قسط نداریم اجاره خونه هم نمیدیم

ولی بازم با ۴٠ اصلا نمیشه خوب زندگی کرد

الان فقط یک شب میری تفریح ۳ و ۴ تومن خرج میشه

لباس خوب بخوای بخری ۱٠ و ۱۵ تومن برای خودت باید خرج کنی

و... 

با چهل میشه فقط خورد و خوراک خوبی داشت

اما بقبه مخارج هزینش جداست

اگه تا به امروز موندیم با قناعت الان قناعت که بماند با ریاضت هم نمیشه

والا چرا ما باید بدبختی بکشیم بعضیا دیگه قناعت کنن

کسی قرار نیست مثل سیندرلا تو رو نجات بده پس خودت خودتو نجات بده!  🔴قرار نیست اگه مردی با بوسه معشوقت بلند شی پس درست زندگی کن!  🔴عشقتو درست انتخاب کن قرار نیست هیچ دیوی تبدیل به ادم بشه!  🔴باور کن علاالدین و چراغش واقعیت نداره و یه روز نمیاد کمک آرزوهاتو بر آورده کنه علاالدین خود تویی!🔴               من از نسل آریایی ام👸👸  از نسل نادر ، شاه خراسان🌱    از نسل کوروش سرور چهار گوشه جهان✨️ از نسل داریوش عادل ایران زمین👑  🦁    گفت چادرت را سرت کن که ایمان مردی نلرزد ایمانی که به گیسویی بلرزد به چه ارزد

قناعت چه قناعتی؟حقوقا کمه مخصوصا اگه کارمند باشی تخم مرغم بخوری اونم گرون شده من حساب کردم با این کا ...

من دیدم خداشاهده طرف با مدیریتی که داشته همه چیزشونم به راهه یه دختر کلاس دومی هم دارن طلا میخرن ماشین خریدن و کلی خرج دیگه 

دختر ابجیمه از زندگیش باخبرم واقعا دخترخواهرم مدیریتش تو زندگی عالیه

عشق مختص حسین ابن علی ست🌺🌺🌺🌺

همیشه میگن مردم

کدوم مردم الان مردم ماییم نمیتونیم زندگی کنیم با چهل تومن هم چه برسه ۱۰ تومن

کسی قرار نیست مثل سیندرلا تو رو نجات بده پس خودت خودتو نجات بده!  🔴قرار نیست اگه مردی با بوسه معشوقت بلند شی پس درست زندگی کن!  🔴عشقتو درست انتخاب کن قرار نیست هیچ دیوی تبدیل به ادم بشه!  🔴باور کن علاالدین و چراغش واقعیت نداره و یه روز نمیاد کمک آرزوهاتو بر آورده کنه علاالدین خود تویی!🔴               من از نسل آریایی ام👸👸  از نسل نادر ، شاه خراسان🌱    از نسل کوروش سرور چهار گوشه جهان✨️ از نسل داریوش عادل ایران زمین👑  🦁    گفت چادرت را سرت کن که ایمان مردی نلرزد ایمانی که به گیسویی بلرزد به چه ارزد

البته لباس زیر دو هست واقعا دیگه مبالغه نکنیم البته من تهران نیستم

تهران همه چیز گرونه 

فقط ترنچ کت های پاییزی الان زیر دو و نیم هستن پالتو اینجا جنس درست حسابی پنج تومنه

شلوار لی من از بازار میگیرم تک سایزها رو میزاره ۱۴۸۰ 

بقیه دو و خرده ای

من دیدم خداشاهده طرف با مدیریتی که داشته همه چیزشونم به راهه یه دختر کلاس دومی هم دارن طلا میخرن ماش ...

والا ما غذای معمولی میخوریم لباسم که نمیگیریم برای یه بستنی هم باید کلی حساب کتاب کنیم ۴۰ تومن بیشتر میشه