2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعله وجود داره و اگه کمی اطرافیانمون رو با دقت تر ببینیم متوجه میشیم ک عشق چیز عجیب و غریبی نیست همین آدمای معمولی ساده ک عشق از چشماشون چکه میکنه برای معشوقشون

تو همه راز جهان ریخته در چشم سیاهت ، من همچو محو تماشای نگاهت

من نه حتی خود افلاطون هم توی سمپوزیوم میگه که این حس تعبیر به عشقه به عشق

من نمیدونم چرا ولی از عشق رمانتیک خوشم نمیاد:/

خوشا به حال آنان که دل پاک دارند زیرا خدا را خواهند دید...انجیل متی باب ۵ آیه ۸❤️خداوند شبان من است؛محتاج نخواهم شد. مزامیر باب ۲۳ آیه ۱

مثلا فیلو یا ساغر یا پراگما عشق دسته بندی زیادی داره حتی توی بعضی دسته بندی ها شهوت هم جزو عشق حساب ...

اروس هم نوع عشقه؟

خوشا به حال آنان که دل پاک دارند زیرا خدا را خواهند دید...انجیل متی باب ۵ آیه ۸❤️خداوند شبان من است؛محتاج نخواهم شد. مزامیر باب ۲۳ آیه ۱

بله عشق شهوانی در یونان باستان

اسم خدای عشق هم بوده تو یونان باستان

داشتم یه جا میخوندم یه رمان بود نوشته بود استاد اسیر اروس شده تو ذهنم مونده بود