2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من شنیون کارم و خیلی کارمو دوست دارم اما ناخن فککنم دائمی تره مشتریش اگه راضی باشن

دوس دارم شنیون یاد بگیرم تو چجوری کارمیکنی تو سالن یا خونه؟؟

مشتری داری؟

احساس میکنم ناخن راحت تره چون‌مثلا یه نفر نمیاد لحظه حساس واسه عروسی زیر دست هرکسی ولی ناخن چیزیه ک خیلی خیلی تو دید نیست یا اینجوری نیست؟؟؟

دوس دارم شنیون یاد بگیرم تو چجوری کارمیکنی تو سالن یا خونه؟؟مشتری داری؟احساس میکنم ناخن راحت تره چون ...

من تو سالن کار میکنم عزیزم مشتری هم ی موقع هست ی موقع نیس واسه منه متاهل خوبه.  هر کدوم سختی خودشو داره اما ناخن به نطرم سخت تره چون ظریف کاریه و باید حتما خیلی تمیز در بیاری‌ اما شنیون اولای کارت باز قابل بخشش. اونجوری ک فکر میکنی نیس اکثرا ک ناخن میکارن کار تمیز میخوان

من تو سالن کار میکنم عزیزم مشتری هم ی موقع هست ی موقع نیس واسه منه متاهل خوبه. هر کدوم سختی خودشو د ...

عه نظرت چیه کدومش یاد بگیرم اخه من ادمی نیستم بتونم خیلی مشتری جذف کنم میخوام مشتری خودش بیاد 🥲😂😂

عه نظرت چیه کدومش یاد بگیرم اخه من ادمی نیستم بتونم خیلی مشتری جذف کنم میخوام مشتری خودش بیاد 🥲😂😂

مشتری مهمه‌ . اما به علاقت هم فکر کن دیگه. تو هر گدوم با تکرار و تمرین پشت کار پیشرفت کنی و کارت عالی بشه مطمئن باش بدون مشتری نمیمونی

مشتری مهمه‌ . اما به علاقت هم فکر کن دیگه. تو هر گدوم با تکرار و تمرین پشت کار پیشرفت کنی و کارت عال ...

اره درست میگی خب تو ک تو سالنی مشتری های خودتو داری یا مثلا میان تو سالن واسه میکاپ بعد شنیون میزنن یا چی

مشتری مهمه‌ . اما به علاقت هم فکر کن دیگه. تو هر گدوم با تکرار و تمرین پشت کار پیشرفت کنی و کارت عال ...

احساس میکنم واسه شنیون کسی اعتماد نمیکنه بم کلشو بده دستم لحظه اخری ولی احساس میکنم ناخن مشتریش راحت تر پیدا میشه