2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا نگرانی؟ زیاد که بالا نیستاحتمالا سرما نخوردید؟ یا جایی عفونت نداشتید گاهی انگل روده بالا میبرهت ...

بابا بزرگم هم بخاطر سرطان خون فوت کردن گفتم نکنه ارثی باشه و خدایی نکرده من مستعدش باشم🥲

سرما نخوردم، عفونت رو هم خبر ندارم ظاهرا که نه

فقط بخاطر نتایج کنکور زیادی استرس دارم و از قاعدگی هم چند روز فقط گذشته بود که آزمایش دادم

نه بابا ، هزار تا دلیل هست 

همون بدموقع رفتی ازمایش ، استرس پروتئین خون را چی میکند؟ به فنا میدهد این خودش زمان رسوب شدنش تو کف لوله رو زیاد میکنه ، زن ها هم عدد ای سی ار بالاتر دارن ،سرطان کجا بود

بعد نباید از سرطان ترسید وگرنه تضمین میکنم هر کس بترسه در 2 هفته میمیره ، یه مورد بود دختر 24 ساله ، 12 سال بود سرطان کولون داشته و متاستاز هم کرده هیچکس اصلا خبر نداشت ، عملا 9 سال سرطان مرحله 4 داشت و جز علائم مختصر چیزی نداشت  تو طول زمان حتی میزان تومور ها ی  متاستازی کم شده بود تو چند جا از بدن، عملا بری با سرطان کولون درجه 4 پیش انکولوژیست بری میگه 6 ماه دیگه خدابیامرزدت !!!!! این دکترها ادم کشه حرفشون 

اما اما اما همین که این مادر به خطا انکولوژیست بهش گفت سرطان داری ، در عرض 1 هفته مرد!! یه مورد دیگه بود سرطان پستان مرحله 2 داشت یکی ، همین فهمید داره در عرض 2 هفته مرد!

مرگ زندگی دست خداست و سرطان خودش کسی رو خارج از برنامه خدایی نمیکشه ، دیابت از سرطان هزار برابر خطرناک تره ولی بازم خودش نمیکشه تا زمانی که اجل حتمی ( و برای بعضی ها معلق) برسه، برای هر دردی هم دوا هست و اگر اجل کسی نرسیده باشه دوا اثر میکنه

تو سرطان خون باید مواظب بود که شیمی درمانی مغز استخوان رو کامل به چخ نده ، و تا جای ممکن داروهای ضعیف مصرف کرد تا عوارض جانبی حداقلی داشته باشه ، خدا قطعا شفا میده (ناسلامتی دکتر اینده به امید خدا هستید باید بدونید و استفاده کنید)

اگر پزشک شدید طبیب باشید(طب یعنی در لغت امید دادنه ، طبیب یعنی کسی که کارهاش باعث امید دادن به بقیه است، نه اونی باشید که میگه میمیرید 6 ماه دیگه)

نه بابا ، هزار تا دلیل هست همون بدموقع رفتی ازمایش ، استرس پروتئین خون را چی میکند؟ به فنا میدهد این ...

همون دیشب از نگرانی رفتم دکتر گفتن که هیچ مشکلی نیست و بخاطر استرس کنکور هر بلایی سرت اومده باشه درست میشه😂

در رابطه با سرطان هم خب من هر کسی رو دیدم که مبتلا بوده متاسفانه فوت کرده من کسی رو ندیدم که جون سالم به در ببرع حتی همون کودکی که اصلا نمیدونه سرطان چیه، ولی باز فوت میکنه..

همین موضوع باعث میشه این ذهنیت شکل بگیره که سرطان خوب شدنی نیست و قطعا هم مشکل خیلی خیلی خیلی بزرگیه و ما انسان ها هم هر چقدر قوی باشیم ته دلمون میگه که اگه سرطان بگیریم، میمیریم!!

امیدوارم که هیچکسی درگیر این معطل وحشتناک نشه هیچوقت هم خودش هم اطرافیان و خانوادش واقعا داغون میشن

من خودم میگفتم اکه یه سال دیگه واسع کنکور میخوندم حتما esr میرفت رو ۱۰۰ چون در عرض ۲ سال ۲۰ تا افزایش پیدا کرده بود😂

اگر خدا خواست و پزشک شدم، سعی میکنم پزشک خوبی باشم و نمیگم ۱۰۰ درصد ولی ۸۰ درصد تلاشم خالصانه و برای خدمت باشه، بقیشم برای پول..

همون دیشب از نگرانی رفتم دکتر گفتن که هیچ مشکلی نیست و بخاطر استرس کنکور هر بلایی سرت اومده باشه درس ...

افرین ان شا الله برسی، نرسیدی هم تو کارت درست باش بهترین خودت باش

بچه هایی که به خاطر سرطان فوت میکنن ، مشکلات ژنتیکی دارن که حتی اگر خوب بشن بازم یه جا دیگه میزنه بیرون ، بچه کوچیک انفلوانزا هم بگیره براش خیلی خطرناکه و راحت سپسیس میگیره ، بعد این داروهای شیمی درمانی بویژه قوی هاش رو تو حالت عادی هم مصرف کنی سال بعد انا لله میشی انقدر خطرناکن امید به زندگیت به منفی میرسه از عوارضش ، اون بلایی که این داروها سر بیمار میارن شخص هرروز ارزو میکنه بمیره ، خود سرطان درمان نشه ممکنه چند سال طول بکشه تا شخص فوت کنه ، ولی با شیمی درمانی نابود میشه و امید وبه زندگیش به زیر یه سال میرسه ، بعد سرطان در عرض 1 سال بوجود نمیاد ( نهفتگی داره) تا در 1 سال هم درمان بشه، هیچ کس هم دنبال روش های کند و پایدار مثل گیاه درمانی نمیره وگرنه سرطان پانکراس مقاوم به شیمی درمانی درجه 4 یکی از دوستان داشت 65 ساله بود تا الانم زنده است در عرض 6 سال خوب شد خیلی لاغر شده بود انقدر شیمی درمانی کرده بود، با یه ترکیب گیاهی که یه دکتر داروساز شهرمون ساخته بود و شرکت های دارویی ده سال پیش بهش 2 میلیارد پیشنهاد داده بودن که بیرون نده اونو (فقط هم روی کولون و پانکراس و معده کار میکرده دارو روی بقیه سرطان ها کار نمی کرده اصلا ) و البته مبلغو پذیرفت بعد چند هزار تا نمونه بیرون دادن دیگه نداد چیزی بیرون اذیتش هم کرده بودن ، بعد اشخاص پیر فوت میکنن معمولا چون عمرشون به دنیا نیست ، جوان ها در عرض 1 تا 4 هفته فوت میکنن چون امیدشون از دست میدن و اجل معلق میزندشون  

اشتباهیه که یه عده مرتکب شدن یه زمانی تبلیغ بد کردن ، باعث مرگ خیلی ها شدن، البته عوارض داروها هم بی تاثیر نبوده

بیشتر از نصف سرطانی ها در اثر ضعف و عفونت حاصل از شیمی درمانی، از دست دادن امید در جوان ها و نصف دیگه به خاطر رسیدن اجل حتمی فوت میکنن

همون دیشب از نگرانی رفتم دکتر گفتن که هیچ مشکلی نیست و بخاطر استرس کنکور هر بلایی سرت اومده باشه درس ...

عزیزم من هر دو بچه ام پزشکی میخونن  ولی کلا داغون شدند از نظر روحی

پزشکی الان دیگه زیاد شده  چند تا از دخترای فامیل رو میدونم که  خواندند الان بیکارند یا دنبال کار زیبایی هستند!! 

ببین خودت چی دوست داری . یا برو با چند تاشون صحبت کن

افرین ان شا الله برسی، نرسیدی هم تو کارت درست باش بهترین خودت باشبچه هایی که به خاطر سرطان فوت میکنن ...

مورد اول: هزار ماشالله شما رفتید دانشگاه حتما شروع کنید به مقاله نویسی😂

مورد بعد اینکه آیا میشه تو کاری که دوسش نداری و دست و دلت نمیره براش بهترین بود؟

من از تجربی فقط دکتر بودنشو دوست دارم 

واقعا علاقه ای به بقیه رشته هاش ندارم..

مورد سوم: اضافه کنم ک متاسفانه به خاطر شیوه زندگی خود انسان ها الان سرطان ها داره روز به روز بیشتر میشه، ویروس هایی مثل hpv که افراد عدیده ای مبتلا هستن، اما دست از شیوه نادرستشون برنمی‌دارن و خیلی از انسان های بی گناه رو مبتلا میکنن.. یه جورایی، این بیماری سراغ آدما نمیاد خود آدما به استقبالش میرن و خودشونو به کام مرگ میکشونن...

به هر حال انشالله تا چند سال آینده کسی تو این دنیا نباشه که با همچین بیماری های لاعلاجی دست و پنجه نرم کنه مخصوصا بچه های کوچیک.