2777
2789
عنوان

خاله نمونه سال فقط خودم😂

248 بازدید | 20 پست

نشستم دارم با بچه شیر کاکائو میخورم و باب اسفنجی میبینم

بعد اون میگه خاله ما بزرگ شدیم بیا فیلم ببینیم🤡

《این بار از خیابان گذشتم اما دستی نبود که دست‌هایم را بگیرد(هردو در نهایت میمیرند)》۲ سال خوانده خاموش بودم 🥲😂🌸بالاخره عضو شدم 🎀 میگن که شبیه دختر پروفایلمم

وای منم با بچه آبجیم بازی می‌کنم باهاش مسابقه دو میزارم🤣

بعد باهم برنامه کودک میبینم یهو نگاه میکنم میبینم بچه اصن نیس و من نیم ساعته محو تلوزیونم😑🤣

«خواستن»نقطه‌ی‌آغازین‌تمام‌هدف‌هاست.🎀

وای منم با بچه آبجیم بازی می‌کنم باهاش مسابقه دو میزارم🤣بعد باهم برنامه کودک میبینم یهو نگاه میکنم ...

وای تو منی یا من توام

《این بار از خیابان گذشتم اما دستی نبود که دست‌هایم را بگیرد(هردو در نهایت میمیرند)》۲ سال خوانده خاموش بودم 🥲😂🌸بالاخره عضو شدم 🎀 میگن که شبیه دختر پروفایلمم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر من از همتون خاله ی نمونه تری هس 

۷سالشه با بچه خواهرش که ۳سالس حتی دعوا میکنن تو سر و کله هم میزنن🤣🤣

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
دختر من از همتون خاله ی نمونه تری هس ۷سالشه با بچه خواهرش که ۳سالس حتی دعوا میکنن تو سر و کله هم میز ...

وای خدااا🥺🥺

آخه مثله اینه من ۱۹ سالمه اون ۱۰😂

آخه چرا من خاله نمیشم 😐😒😒😒

من ۹،۱۰ سالم بود

من دلم خواست واقعا😍

اخی فدات شم

ایشلا قسمت توهم بشه

تازه سر شیر کاکائو دعوا دارن اگه دوتا نباشه مجبورم تو هفت تا سوراخ قایم کنم اون یکی رو وگرنه خون به پا میشه🤣

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
وای خدااا🥺🥺آخه مثله اینه من ۱۹ سالمه اون ۱۰😂

خيليم فرق نداريد

منم با دخترم همه چي ميبينم

تازه طفلي گاهي ميخواد وسطش حرف بزنه دعواش ميكنم هيس هيس ميكنم بس كه رفتم توي فضاي فيلم