2777
2789
عنوان

لطفابیاین کمکم

290 بازدید | 65 پست

سلام خانومامن یه چندروزیه باشوهرم قهرم اونم سراین موضوع ک ایشون ب خانوادم توهین کرد من هم گفتم نکن ابنکارو چراانقددوست داری غصه خوردنمو ببینی مگه من چیکارکردم خانوادم چیکردن بهت گفتم دیگه اعصابم نمیکشه واقعا بلایی نمونده ک دیگه توسرم نیاورده باشی پیش تمام دوستواشناآبرومو ک بردی بااین کارات دیگه میخای چیکنی بسته من باردارم بااین وضعیتم انقد عذابم نده گفتم میزارم میرم بخداادم دریه حدی کشش داره برگشت بمن گف بزار برو همین الان چیزی ک زیاده زن منم خیلی داغون شدمو گریه کردم گفتم باشه بچموبدنیامیارمو میرم الان دیگه باهاش حرف نمیزنم اماخووش انقد ریلکسه همون شب همه چی ازیادش رف همین بیخیالیش حرصمودرمیاره من چ رفتاری کنم توروخداراهنماییم کنید

بنظر من جوابشو ندی بدترین فحشه براش بزار هرچقدر میخواد از خانوادت بگه تو هم تخمه بشکن بخور

خدایا بخاطر دسته گلی که بعد چهارسال بهم عطا کردی شکرگزارتم . هرچند نمیشه جای شکرشو بجا اورد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو هم مثل خودش بیخیال باش،هر چی به حرفاش اهمیت بدی بیشترفکر میکنه چه آدم بزرگی هست،ولش کن از کوزه برون تراود که در اوست،با توهین شخصیت خودش تحقیر میشه،چیزی از تو کم نمیشه،مردا همشون همینجورن،نقطه ضعفی از زن پیدا کنن با اون نقطه ضعف عذابش میدن،پس آتو نده دستش،

بزن بر طبل بی عاری که آن هم عالمی دارد.‌‌‌

هیچوقت چیزی رو بزور از خداوند نخواهید که خیرش را نمی بینید،خداوند هر وقت صلاح داند عطا نماید🌷پس فقط شُکر شُکر شُکر🌷

ولش کن بابا.محلش نزار.انقدر بهش بی توجهی کن تا خودش بیاد.من هروقت باشوهرم‌بحثم‌میشد بااینکه اون مقصر بود اشتی میکردم.بعدش دیگه عادت کرد تا چیزی میشد مثل زنا باهام قهرمیکرد.الان مدتیه بی محلش کردم.بهتر شده‌‌.

بنظر من جوابشو ندی بدترین فحشه براش بزار هرچقدر میخواد از خانوادت بگه تو هم تخمه بشکن بخور

واقعا اعصابم خوردمیشه سردرد میگیرم روانی شدم دیگه ازدستش😔

از ته دلش گفت تازه میگف تو ام نری خودم میندازمت بیرون خیلی بااین حرفاش خوردم کرد🙁😔😔😔

مردا از این غلطا زیاد میکنن،جرات داره بندازه تو این گرونی سکه😁😁😁

هیچوقت چیزی رو بزور از خداوند نخواهید که خیرش را نمی بینید،خداوند هر وقت صلاح داند عطا نماید🌷پس فقط شُکر شُکر شُکر🌷
از ته دلش گفت تازه میگف تو ام نری خودم میندازمت بیرون خیلی بااین حرفاش خوردم کرد🙁😔😔😔

فکر کنم یکیو زیرنظر داره ها

به رفتاراش یخورده دقت کن می فهمی داره یا نه

همتون رو دوست دارم :)                          

بهش بگو اگه مردی برو در خواست طلاق بده.

یگو من نمیرم درخواست بدم‌تا حق و حقوقمو کانل ازت بگیرم

هرچند ک‌مطمینم از روعصبانیت این حرفو زده.خودتو ناراحت نکن.ولی اگر دوباره تکرار کرد اون‌جوابو بهش بده