2777
2789

چه جوری خودمو دوست داشته باشم؟ من بلد نیستم. چطور باید همونطور که کسی به پدر مادرم یا بچه ام بدی میکنه و من ازشون دفاع میکنم و برام مهمن همونقدر برای خودم مهم باشم.

چطوری باید با وجود نقصهام خودمو دوست داشته باشم و ارزشمند بدونم؟

مگه این حس دوست داشتنی بودن و ارزشمندی رو از اول خانواده نباید بهم میداد؟ مگه میشه خودم تنهایی وسط اینهمه نامهربونی بدستش بیارم‌؟؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم مثل شما بودم شخصیت خودمو خیلی جلو شوهرم پایین اورده بودم انقدری زیاد خودمو کوچیک کرده بودم که دیدم دارم بدجور ضربه میخورم .

الان دیگه من مثل قبل نیستم حتی اگه برای خودمم ارزش قاعل نباشم بازم تظاهر به این کار میکنم تا احد و ناسی نتونه منو کوچیک کنه و کم ببینه .

هی خانمی : تو حق نداری به چیزای منفی فکر کنی چون تو از جنس خدایی و خدا سرشار از انرژی مثبت . 🫂💫

نمیدونم مال من یهویی خودش شد 😂 

میدونی زحمت هامو در ی سری موارد دیدم با خودم گفتم حیفه از کسی که انقدر داره برام زحمت میکشه بدم میاد 

الان تو هر حالت جسمی و روحی باشم با خودم اوکیم حداقل 

منم مثل شما بودم شخصیت خودمو خیلی جلو شوهرم پایین اورده بودم انقدری زیاد خودمو کوچیک کرده بودم که دی ...

منم تو سری خور همه شدم. خودمم برای خودم ارزش قایل نیستم. حتی به تغذیه درستم اهمیت نمیدم.