2777
2789

و زشت هم بودید.چی کار میکردید چه برنامه هایی داشتید چطوری وقتتون رو پر میکردید.حاضر بودید ازدواج خاص داشته باشید؟ من خودم تو این شرایطم ولی دلم نمیخواد به خاطر این موضوع با هر کسی ازدواج کنم تنها زندگی کردن بهتره البته خواستگار هم ندارم ولی خب پیدا میشه کسی که مطلقه و بچه دار باشه یا سن بالا منو قبول کنه خودم نمیخوام 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیدگاهت نصبت ب خودت رو دوست ندارم ارزش خودتو بدون و اینارو ب خودت نگو زشت چیه منو قبول کنه چیه

گفت چادرت را بپوش تا ایمان مردی نلرزد ایمانی که به گیسویی بلرزد به چه ارزد

میرفتم نماز جعفر طیار میخوندم تا دوسال بلکه خدا فرجی کرد که میدونم حتما هم فرجی خواهد کرد ق بونش برم ...

اعتقاد ندارم.نه به خدا نه به نماز نه به معجزه.نیازی هم ندارم خدایی که اولش خساست کرده بعدش دست و دلباز نمیشه میخواست خوب باشه از اول خوب بود

عزیزم یعنی چی که زشت مطمئنم خیلیم زیبا هستی

یکم روی اعتماد به نفست کار کن

بعدشم نظر من اینه یه فرد جذاب خیلی بهتر از فرد خوشگله

جذاب یعنی اینکه شما باشگاه بری بدنی که دوست داریو بسازی لباسای شیک بپوشی و استایل خودتو پیدا کنی نوع راه رفتنت حرف زدنت اعتماد به نفست و همه اینا باعث میشه تو جذاب به نظر برسی

اگه که علاقه داشتی به کارای بیرون یه مهارت درآمد زا یاد بگیر تا مستقل باشی

روی خودت کار کنی محیط های خوب رفت و آمد کنی ادم مناسبش هم میرسه