تاپیک دیروزم ک گفتم یک هفته به عروسیم میخوام جدا بشم هستم حالم خیلی بده باز ترس این که بفهمن باکره نیستم و از ترس واکنش خانوادم میترسم ولی باز میرم درخواست طلاق بدم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
هر اتفاق و واکنشی در پی داشته باشه از سمت خونواده ات
حتی اگر به احتمال یک در صد تا آخر عمر مجرد بخوای بمونی
باز هم ارزش داره بخوای جدا بشی از این آدم !
روزگارت رو جهنم میکنه
کسی که الان دست روت بلند میکنه در آینده بعد از عروسی هر روز جهنم میشه
کاربر آقا😊 من همون کرمی هستم که بعد از گذروندن سختی ها ( مثل دانه از دل سیاهی خاک) از پیله تنگ و تاریک تبدیل به پروانه ی آزاد شدم 🦋😍 سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....Kindman
عزیزدلم اصلا نترس تو خیلی قوی اصلا ارزش خودتو پایین نیار که اون اشغال اینطوری بخاد بزنتت پس فردا تو زندگیتون خیلی بدتره الان که عقدین اینطوری حرمتتو نگه نمیدارد وقتی برین زیر یک سقف که دیگه هیچی اصلا از خانوادتم نترس جرم که نکردی محرم بودین زندگیت و آرامش روحی و جسمی تو مهم تر از فکرای اوناس
تاحالا شده یکیو انقد دوست داشته باشی که بابت اسیب هایی که بهت زده درکش کنی...؟
گلم روح و روانت و آرامشت، مهمتر از همه چی هس، فدا سرت که باکره نیستی، با شوهر عقدی و قانونی خودت رابطه داشتی، من قبلا هم تاپیکهات رو خوندم مخصوصا تاپیک استوری و فحش دادنش در مورد اینکه تو خونه ای که قرار بود اجاره کنین نپسندیدی، از این برات شوهر در نمیاد، بازم برو پیش مشاور تا تصمیم نهایی رو بگیری
اسی اینا همه طبیعی حتی گاهی وقتا میگی نکنه اشتباه کردم نکنه تند رفتم ولی مردی که دوران عقد اینه ببین بعد عروسی دوبرابر این بدتر میشه راستی جهیزیه رو چیده بودی