2777
2789
عنوان

پارتنرم خیلی پسر خوبیه

| مشاهده متن کامل بحث + 217 بازدید | 28 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هزاران بار گفتم بازم میگم پسری که اصلا از اول حرف جنسی نزده هیچوقت ردفلگه نه اینکه به این کارش افتخار کنید

احتمالا روابط بی دی اس امی دوست داره و دوست داره اون برده باشه فکر نمیکنم اگر آسیب خاصی به بدنش نزنه جز انحرافات حساب بشه ولی خب شما هم باید راضی باشین دیگه 

اره چند روز قبلش انگشتش رو به شوخی گاز گرفته بودم

ممکنه همون فکر کرده تو خوشت میاد اینکارو کرده باشه 

چون من خودم مثلا یبار دست پارتنرمو گاز گرفته بودم هر بار میگفت بیا دستمو، وقت سهمیه ی گازته😂💔

برا همون . چون خیلی کم پیش میاد پسری خوشش بیاد پارتنرش الکی بزنتش 

❤️‍🩹

اره خیلی حس قدرت میکنه زورشم زیاده

خب پس مشکلی نداره  احتمالا سنش هم زیر سی ساله   سیس خفن بودن گرفته   میخواد بهت بفهمونه من خیلی قدرت دارم تو نمیتونی با گاز واینا آسیبی بهم بزنی   

خب پس مشکلی نداره احتمالا سنش هم زیر سی ساله سیس خفن بودن گرفته میخواد بهت بفهمونه من خیلی قدرت ...

۲۸ سالشه

سطح دغدغه هیچکس مسخره نیست؛ موضوع اینه که ما از اون سطح گذشتیم یا هنوز بهش نرسیدیم.

شما یه کار کن بهش بگو من اصلا خوشم از این رفتارها نمیاد و حس خوبی بهش ندارم ببین واکنشش چیه
و تا کی دوام میاره و آیا بازم تکرار میکنه؟
اصرار میکنه؟
رفتارش تغییری میکنه و...

هرسال ما بدون آگاهی، از سالگردِ مرگِ خود عبور میکنیم...💤🤞
باشگاه میره و احساس قدرت میکنه؟

از این سوال چه چیزی رو میشه نتیجه گرفت

خداوندا... تکیه گاه بی نشانی باش برای آنان که نمی خواهند ضعفشان دیده شود اما در دل سخت محتاج تو هستند.... اللهم عجل لولیک الفرج❤️✨️برای حاجتم ی دونه صلوات میفرستی      #خلیج_همیشه_فارس

تو پست بعدیم گفتم

مرسی♡

خداوندا... تکیه گاه بی نشانی باش برای آنان که نمی خواهند ضعفشان دیده شود اما در دل سخت محتاج تو هستند.... اللهم عجل لولیک الفرج❤️✨️برای حاجتم ی دونه صلوات میفرستی      #خلیج_همیشه_فارس