شب جمعه هست قبل اذان صبح نماز امام زمان(عج) بخونید امشب
شهید همت: {در زمان غیبت اطاعت محض از ولایت فقیه داشته باشید.} دوستانی که میخواید نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی. عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀
ان شاالله ولی باید واقع بین باشی ، هیچ آدم کاملی وجود نداره توی دنیا . همه یه سری نقطه ضعف دارن و یه سری نقطه قوت ، فقط شما باید خوب خودت رو بشناسی و بفهمی الویت های زندگیت چیه و از چه چیزایی اصلا نمی تونی بگذری و با چه ضعف هایی میتونی کنار بیای . اینجوری احتمال موفقیتت توی ازدواج و انتخاب یه آدم درست بیشتر میشه
وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
ان شاالله ولی باید واقع بین باشی ، هیچ آدم کاملی وجود نداره توی دنیا . همه یه سری نقطه ضعف دارن و یه ...
بله عزیزم دقیقا ادمی نیست که کامل باشه خود منم ادم کاملی نیستم که تقاضای کامل کنم ولی دلم میخواد همسری داشته باشم که باهم کنار بیایم ضعف های هم رو بپوشونیم
کسی که واقعا کنارش حس ارامش داشته باشم نه اینکه خودش باعث استرسم بشه
برنامه والعصر رو لطفا از بازار دانلود کنید تا بگم
شهید همت: {در زمان غیبت اطاعت محض از ولایت فقیه داشته باشید.} دوستانی که میخواید نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی. عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀