2777
2789
عنوان

با شانزده میلیون پول الان چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 252 بازدید | 36 پست
اگه من ۲۰ تومن داشتم دو گرم طلا با یه گرم طلا میخریدم با بقیش که ۶ تومنه ۳ تومن ذخیره با ۳ تومن یه چ ...

یه چیز جدید مثل لباس یا وسیله خونه؟اخه برا خودم بخوام شوهرم خو ش میخره اتفاقا چن وقت دیگ میخوام برم خرید لباس بارداری

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه تو آینده با نی نی چطور آنلاین شاپ رو اداره کنه یه ریسک کوچولو داره

نمیدونستم باردار هستن

گرچه بازم خیلی وقت نمیگیره

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 
بنظرم بذار تو حسابت بمونه موقع جنگ بتونی خوراکی بخری

مگه قراره جنگ شه 

واااییییی

🚫⛔️سلام نینی یار عزیز. من کامنت و تاپیک میزنم هشدار میده که به زودی منتشر میشود . خواهشا برام درست کنید. چند بارم گفتم.. @niniyar

یه چیز جدید مثل لباس یا وسیله خونه؟اخه برا خودم بخوام شوهرم خو ش میخره اتفاقا چن وقت دیگ میخوام برم ...

به نظرم یه ساعت یا بعضی بدلیجات هستن توشون طلا سوتی کار شده و خیلی قیمتشون مناسبه و خیلی هم شیکن کدوم شهری

یه چیز جدید مثل لباس یا وسیله خونه؟اخه برا خودم بخوام شوهرم خو ش میخره اتفاقا چن وقت دیگ میخوام برم ...

اگه چیزی پیدانمیکنی بخری توی حسابت نگه دار تا یچیزی به ذهنت بیاد

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 
به نظرم یه ساعت یا بعضی بدلیجات هستن توشون طلا سوتی کار شده و خیلی قیمتشون مناسبه و خیلی هم شیکن کدو ...

اره اینم فکر خوبیه

ولی متاسفانه دو تا دستم النگو داره بخدا پز نمیدما چون گفتی ساعت دارم میگم

بخاطر همون نمیتونم استفاده کنم

تبریز هستم

عشقم بیشتر درباره نظرت توضیح میدیمثلا چی بفروشم تو انلاین شاپ

لباس نوزاد و لباس زنونه خیلی خوبه لباس های فری سایز

کلا چیزایی که مربوط به خانمها میشه فروشش خوبه

برا فروش هم فقط تولید محتوا مهمه، خلاقیت داشته باشی یا حتی از ویدیوهای بقیه کپی بسازی تا بری اکسپلور و پیجت کلی ویو بگیره

توی باسلام و دیجی کالا هم وارد شو

یه ایده هم هست من امسال کنکور که قبول شدم کتابامو فروختم برا اونایی که نداشتن لباس و لوازم التحریر خریدم میتونی یه گرم طلا برا بچه ی نازت بخری حدود ۱۲ ۱۳ اینا بعدش کمک کنی البته اگه وضع مالیتون توپه