2777
2789
اتفاقا هم مبتکران دارم هم خیلی سبز برا شیمی اما مشکل اینجاست تایم برا مبتکران نیست وگرنه واقعا دلم م ...

تا کنکور خیلی مونده تایمت هم زیاده میتونی برسونی طبق آزمون تستاشو بزن تو صفحه اول گفته اگه وقت نمیرسونی همشو بزنی فلان علامت ها رو فقط بزن برای آزمون اول فقط اونارو بزن آزمون جبرانی بعدی علامت بعدی رو بزن دوباره تو جمع بندی علامت سوم بزن اینطوری همشو زدی کتابم تموم شده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واسه فیزیک خیلی سبز بزن واسه شیمی مبتکران

بعد یه مسئله دیگه 

تایم دبیرستان و پشت کنکورم اصلا درست درس نخوندم با اینکه از مدارس خوبی بودم 

امسال اخرین سال زندگیم هست که قراره کنکور بدم ، امروز شروع کردم و واقعاااا خیلی درس خوندن سخت شده برام ، این پیوستگی و پشت میز نشستن اصلا عادی نبود برام 

همش حواسم پرت میشد. 

چطوری این رفتارها رو کنار بزارم

بالاخره منم یه روز میام میگم (شد) 🌱
تا کنکور خیلی مونده تایمت هم زیاده میتونی برسونی طبق آزمون تستاشو بزن تو صفحه اول گفته اگه وقت نمیرس ...

مرسی عزیزم از تجربیاتت استفاده میکنم 

بعد یه مسئله دیگه تایم دبیرستان و پشت کنکورم اصلا درست درس نخوندم با اینکه از مدارس خوبی بودم امسال ...

کرنومتر بگیر هر یک ساعت و نیم یکبار که شد ربع ساعت استراحت کن تا وقتی یک ساعت و نیم نشده از جات بلند نشو

ارزش داره ولی...حالا میای دانشگاه انشالله میفهمی دبیرستان و کنکور همش بچه بازی بوده😂

بعد یه مسئله دیگه 

تایم دبیرستان و پشت کنکورم اصلا درست درس نخوندم با اینکه از مدارس خوبی بودم 

امسال اخرین سال زندگیم هست که قراره کنکور بدم ، امروز شروع کردم و واقعاااا خیلی درس خوندن سخت شده برام ، این پیوستگی و پشت میز نشستن اصلا عادی نبود برام 

همش حواسم پرت میشد. 

چطوری این رفتارها رو کنار بزارم

وای خدا😁من با همه سختی هاش دوستش دارم.البته امیدوارم بعدن نظرم عوض نشه😬

من پزشکی رو تشبیه میکنم به زایمان😂😂😂🤣 پدرت درمیاد ولی بعد اینکه پاس شدی همه چی یادت میره و باز روز از نو روزی از نو😂😂😂🤣🤣🤣