من فقط میخوام بدونم وابسته ی من شده یا نه ۲۸سالمه طرفمم ۳۰، مدت زیادی نیست که باهمیم معمولا ده روز یه بار یا هفته ای یه بار همو میبینیم مثلا دفعه آخر دو ساعت بیشتر پیشش بودم دلش نمیخواست تموم بشه میگفت دلم میخواد همینجوری پیش هم بمونیم، بنظرتون از کجا بفهمم وابسته م شده یا نه چون میخوام وقتی وابسته م شد بگم خاستگار دارم یه کاری کنم بیاد جلو
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اگه قبلا با مردی زندگی کردی زیر یه سقع که باید بشناسی این جنسو تا حد زیادی اگه نه زیر یه سقف نرفتی مواظب باش اونا تا وقتی طرفو میخوان که دست نیافتنی باشه زیاد که باشی زیادی میشی و خداحافظی در راهه
مردا با رابطه وابسته نمیشن؟ خب میخواستم یه جوری بهش بگم ولی با خودم گفتم زوده فعلا
چرا شاید وابسته بشن ولی میدونی که دلیل ازدواجشون یا دلیل اصلیش رابطه س وقتی راحت بی دردسر فراهم شده باشه براش خب احتمال اینکه راحت تن به ازدواج نده زیاده
باید بلد باشی زرنگی کن چه میدونم با یه سیاستی ازش بخواه بیاد جلو
اگرم نخواد که هیچی دیگه فقط اگه با این نشد با بعدی رابطه نداشته باش دست نیافتنی باشی زودتر جواب میگیری زبونتم درازه