2777
2789
عنوان

اگه پسر دلش نخواد قرار تموم بشه این یعنی وابسته شده

| مشاهده متن کامل بحث + 203 بازدید | 29 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نیمه کامل در یه حدی فقط

اگه قبلا با مردی زندگی کردی زیر یه سقع که باید بشناسی این جنسو تا حد زیادی اگه نه زیر یه سقف نرفتی مواظب باش اونا تا وقتی طرفو میخوان که دست نیافتنی باشه زیاد که باشی زیادی میشی و خداحافظی در راهه 

پس عاقل باش تا اسیب نبینی 

خب ده روز یه بار دیدار میشه زیادی؟

دختر خوب چرا حواست نیست 

رابطه تو رو وابسته میکنه 

الان تا گیره بهش بگو بیاد جلو 

بری جلوتر ممکنه تکراری شه و بکشه کنار 

ایکاش وارد این رابطه به این شکل نمیشدی

تاپیکاتو خوندم 

خواستگارای سنتی رو رد نکن الکی 

دختر خوب چرا حواست نیست رابطه تو رو وابسته میکنه الان تا گیره بهش بگو بیاد جلو بری جلوتر ممکنه تکرار ...

مردا با رابطه وابسته نمیشن؟ خب میخواستم یه جوری بهش بگم ولی با خودم گفتم زوده فعلا 

مردا با رابطه وابسته نمیشن؟ خب میخواستم یه جوری بهش بگم ولی با خودم گفتم زوده فعلا

چرا  شاید وابسته بشن ولی میدونی که دلیل ازدواجشون یا دلیل اصلیش رابطه س وقتی راحت بی دردسر فراهم شده باشه براش خب احتمال اینکه راحت تن به ازدواج نده زیاده 

باید بلد باشی زرنگی کن چه میدونم با یه سیاستی ازش بخواه بیاد جلو 

اگرم نخواد که هیچی دیگه فقط اگه با این نشد با بعدی رابطه نداشته باش دست نیافتنی باشی زودتر جواب میگیری زبونتم درازه